Hem de mesul kumar oynamaya adanmış Gamcare ve Kumar Terapisi güven logolarına sahiptir. Bunun yanı sıra haftalık olarak harcanan vakti ve parayı hesaplamanıza yardımcı olacak jurnal sağlar. Bir bütçe hesap makinesi sağlar, bu sayede tam olarak ne kadar parayla oynamak mecburiyetinde bulunduğunuzu öğrenebilirsiniz. Kumar harcamalarınız uğruna limitler belirlemenize izin veren bir kayıp limiti bulunmaktadır. Hem de, çocukların bir olgun hesabında oynamasını durdurmak uğruna indirilebilir yazılımlar önerir. Bunun yanı sıra standart Reality Check, Time Out ve Self-Exclusion araçlarını sunar.

Bu, para yatırmak ve çekmek söz mevzusu bulunduğunda fazlası BetXtr alternatif yayınlayan bir bilgi, spor sitesidir. Para yatırmak istiyorsanız Visa, PayPal, MasterCard, InstaDebit, Neteller, Ukash, Skrill ve Banka Havalesi gibi onlarca ödeme tekniğini kullanabilirsiniz. Bildiğiniz gibi bundan sonra PayPal ülkemizde yasaklandığı uğruna kullanılamıyor ama Avrupa’da fazlası bilgiçi bu ödeme tekniğini tercih edebiliyor.
Bilgi sitesinin en az depozitosu yalnızca £5. Bununla eş güdümlü, birtakım bankacılık tekniklerinin en az 10 TL tutarında depozitosu bulunmaktadır, bu yüzden bunu denetim ettiğinizden emin olun. Maksimum para yatırma tutarı, müşteri halinize bağlı olarak 150 ile 5.000 TL arasında değişir. Çoğunlukla müşteri hizmetleriyle mevzudur. Kendi para yatırma limitlerinizi belirleyebilirsiniz. Para çekme söz mevzusu bulunduğunda benzer alternatiflere sahipsiniz. Doğrudan site doğrultusundan belirti edilen en az ya da maksimum para çekme tutarı yoktur. Fakat para çekme prosedürleri emniyet iznine tabi olabilir. Para çekme prosedürleri genelde olabildiğince hızlıdır. Bununla eş güdümlü, her şeyin zamanı sarf edilen tekniğe bağlıdır. Banka kartları 2 gün vakit bilirken, banka havaleleri 1 gün vakit bilir ve eWallets genelde 12 saat vakit, bu da olabildiğince hızlıdır.