2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    DM Sever Array
    Üyelik tarihi
    Mar 2012
    Mesajlar
    246
    İtibar Gücü
    13

    Western Digital, Flaş Portföyünü Genişletiyor

    Şirket FMS 2020'de, Sınırda (Edge) Veri Yoğun Endüstriyel Tasarımları Etkinleştirmekten Yeni ZNS SSD'lere Dayalı Etkin Veri Merkezi Depolama Mimarilerini Çalıştırmaya Kadar, Üç Yeni Çözümünü Sunuyor


    Önemli Noktalar:

    • Genişletilmiş flaş ailesi, rekabetçi bir Toplam Satın Alma Maliyetine (TCO) sahip daha etkin bir depolama tasarlamak için Ultrastar® DC ZN540 ZNS NVMe™ SSD'nin yanı sıra endüstriyel sınıftan bir SSD ve yenilenmiş bir istemci SSD'sini de içeriyor.
    • 10 Kasım Salı günü Pasifik Standart Zamanında saat 1:15-1:45 arasında, Western Digital Teknoloji ve Strateji başkanı Dr. Siva Sivaram, Flaş Bellek Zirvesi'nde (FMS) "Değişimin Sürücüsü Olarak Depolama: Veri Altyapısını Yeniden Düşünmek" başlıklı bir açılış paneline ev sahipliği yapacak. Kayıt olmak için şu adresi ziyaret edin: https://flashmemorysummit.com/
    • Ayrıca Western Digital uzmanları panellerde konuşacaklar ve NVMe, NVMe-oF™, bölgelenmiş ad boşluğu (ZNS), Bölgelenmiş Depolama, RISC-V, hesaplamaya dayalı depolama ve daha fazlasını içeren konularda sunumlar yapacaklar. FMS sanal gösteri gündeminin tümüne buradan erişebilirsiniz.
    • Uzmanlarla oturum konularını veya NVMe SSD'lerin yapay zeka/makine öğrenimi, IoT, eğlence, analitik, yüksek çözünürlüklü video ve veritabanı performansı için yeni nesil bulut ve sınır uygulamalarını nasıl etkileyeceği konusunda konuşmak üzere Western Digital'in 103 numaralı sanal standını ziyaret edebilirsiniz.


    SAN JOSE, Calif., Flaş Bellek Zirvesi (FMS 2020), Sanal Stand #103, 9 Kasım 2020 – HDD ve flaş üzerine benzersiz ve çeşitli bir ürün portföyü oluşturan Western Digital (NASDAQ: WDC), veri merkezleri, endüstriyel IoT, otomotiv ve istemci uygulamaları için yeni nesil, veri merkezli mimariler sağlamak amacıyla yeni bir NVMe SSD paketini duyurdu. Yeni ürün ailesi, rekabetçi Toplam Satın Alma Maliyeti ile daha verimli bir veri merkezi depolama katmanı tasarlamak için Ultrastar® DC ZN540 ZNS NVMe™ SSD'yi; endüstriyel ve otomotiv uygulamalarının uç noktalardaki ortamları için Western Digital® IX SN530 Industrial SSD’yi ve PC performansını artırmak için 2TB WD Blue™ NVMe SSD’yi içeriyor. Western Digital’ın eşsiz dikey entegrasyon özelliklerini - NAND flaşını tasarlamak ve üretmekten kendi SSD denetleyicilerini ve firmware’ini geliştirmeye kadar - kullanan yeni ürünler, bulut, OEM, kurumsal, kanal ve perakende son kullanıcı pazarlarında küresel müşteriler için, yeni sistem mimarileri, uygulamaları ve kullanım durumları için şirketin depolamada yenilikçiliği teşvik etme konusunda süren gücünü ve bağlılığını gösteriyor.

    Verimli Veri Merkezi Mimarilerini Etkinleştirme IDC’ye göre, önümüzdeki üç yıl boyunca yaratılan veri miktarı, son 30 yılda yaratılan verilerden daha fazla olacak. Milyarlarca bağlantılı sistem, endüstrilere, işletmelere ve insanlara değer katmak için elde edilmesi, dönüştürülmesi ve analiz edilmesi gereken akıllı videolardan tüketici ve sensör verilerine kadar sayısız bağlamsal veri seti üretecek. Eski mimariler, günümüzün yoğun veri ortamlarına ayak uyduramazlar. Buradaki sınav, çağın zetabyte boyutlarındaki veri taleplerini karşılayacak olan veri altyapısının ne kadar verimli ve uygun maliyetli oluşturulacağıdır. Depolama, bu yeni mimarileri oluşturmak ve verilerden değer elde etmek için kritik ve temel bir unsurdur.

    Bölümlenmiş (Zoned) Depolama, yeni nesil kurumsal veri merkezi için yeni bir depolama mimarisidir. Bir ekosistem geliştirmenin ötesinde, Bölümlenmiş Depolama Girişimi ve ZoneStorage.io'yu desteklemenin ve NVMe Çalışma Grubu ZNS özelliklerine ve Linux® açık kaynak topluluğuna katkıda bulunmanın yanı sıra Western Digital, şimdi seçkin müşteriler için yeni Ultrastar DC ZN540 ZNS NVMe SSD örneklerini duyurdu. Ultrastar DC ZN540 ZNS SSD, standart bir U.2 biçiminde ve 8TB'a kadar kapasiteli, dikey olarak entegre, çift portlu, üst seviyede uygunluğa sahip bir NVMe denetleyici içeriyor. Endüstri standardı bir teknik özellik olan ZNS'den yararlanan yeni DC ZN540, çok kullanıcılı ortamlar ve olay akışını işleme gibi diğer veri merkezli uygulamalar için ideal olarak geliştirilmiş yeni nesil bir SSD'dir. Klasik SSD'lerle karşılaştırıldığında, sürücü genel ve özel bulut altyapısı için Toplam Sahip Olma Maliyetini düşürürken, daha iyi verimlilik, kullanım ve ölçeklendirmenin yanı sıra 4 kata kadar performans ve 2,5 kata kadar QoS iyileştirmeleri sunuyor. Western Digital, yüksek kapasiteli SMR HDD'lerin ve ZNS SSD'lerin sinerjilerini standart olarak birleştirilmiş Bölümlenmiş Depolama çerçevesi altında yönetmeyi de içeren, kapsamlı bir Bölümlenmiş Depolama ekosistemi ve uygulama desteğinin geliştirilmesine kendini adamış durumda.

    Veri Yoğun Endüstriyel IoT ve Otomotiv Tasarımlarını Güçlendirme Western Digital’ın yeni IX SN530’u, otomotiv ve endüstriyel uygulamalarda bulunan aşırı ısı, performans, yüksek dayanıklılık ve güvenilirlik gereksinimleri için tasarlanmış endüstriyel sınıftan bir NVMe SSD'dir. Fabrika otomasyonu, ulaştırma, medikal, robotik, dronlar, savunma, perakende ve diğer zorlu nitelikte sınır ortamlar için ideal olan IX SN530 NVMe SSD, -40°C ila +85°C arasında geniş bir çalışma sıcaklığı aralığına sahip ve 20G çalışma titreşimi özelliği ile geliyor. 2.400 MB/sn'ye varan okuma performansıyla, yeni uygulamalar tasarlayan veya SATA SSD'lerden geçiş yapan OEM'ler için yüksek performanslı bir çözümdür. 85GB'tan 2TB'a* kadar kapasitelerde kompakt M.2 2230 veya M.2 2280 biçimlerinde hazırdır. IX SN530 TLC ailesinin örnekleri ise hazır. SLC sürümleri Ocak 2021'de satışa sunulacak.

    İçerik Üreticilerine 2TB’lık Kapasite ve Hız Geliyor – Ödüllü WD Blue portföyü şimdi popüler WD Blue SN550 NVMe SSD'yi 2TB olarak sunuyor ve grafik tasarımcılar, animasyon üreticileri, videograflar, mimarlar ve yazılım geliştiriciler dahil olmak üzere içerik üreticilerine daha yüksek kapasiteli bir NVMe çözümü getiriyor. İster CAD yazılımı kullanıyor ister post-prodüksiyonda dijital sanat yaratıyor olun, WD Blue SN550 NVMe SSD, Western Digital’in en hızlı SATA sürücülerinin dört katından fazla hız sunuyor. WD Blue SN550 2TB, şimdi seçkin Western Digital perakendecilerinden, e-satıcılardan, bayilerden, sistem entegratörlerinden ve WD mağazasından önerilen perakende fiyatı $249,99’a satın alabilirsiniz.

    Western Digital’ın Flaş iş kolu idari başkan yardımcısı ve genel müdürü Robert Soderbery, “Her büyük sektördeki ve her dikey pazardaki şirketler, işlerini dönüştürmek için flaş teknolojisini kullanıyorlar. Depolamanın geleceği uygulama merkezlidir ve bu işler için optimize edilmişlerdir. Bugün, bulut, kurumsal depolama, endüstriyel ve istemci bilgi işlem uygulamaları için yeni SSD ürünlerini piyasaya sunuyoruz. Bu yeni SSD'ler, dijital dünyamız için kritik yapı taşlarıdır ve yeni mimariler tarafından etkinleştiriliyorlar, böylece çeşitli müşterilere verilerinin hızlı, güvenli ve korumalı olmasını sağlamak için her zamankinden daha fazla seçenek sunuyor” diyor.

  2. #2
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Nov 2021
    Yer
    Indonesia
    Mesajlar
    2
    İtibar Gücü
    0

    ñàóíà ìèêğîğàéîí

    nring íèæíèé íîâãîğîä îôèöèàëüíûé ñàéò ñàóí çîíà

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Benzer Konular

  1. Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 20-04-2020, 15:30
  2. Western Digital Purple - DVR Harddiskleri
    By KC in forum Donanım Haberleri (Portal Haberleri)
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 18-03-2014, 22:22
  3. !!! Western digital wd1200ue 120 gb ide 2.5" hdd ariyorum !!!
    By aligel2 in forum İkinci El Alınık
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 13-10-2010, 23:54
  4. Western Digital 500 gb My Book yardım
    By classnadir in forum Harici Depolama
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 12-11-2009, 21:37
  5. ATI, Dell ve Western Digital 'den haberler
    By dIsAstEr in forum Donanım Haberleri (Portal Haberleri)
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 07-06-2007, 12:59

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2