3 sonuçtan 1 ile 3 arası
  1. #1
    Donanımcı Array adnantt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    May 2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    861
    İtibar Gücü
    0

    64-bitlik Half-Life 2 piyasada

    64-bitlik Half-Life 2 piyasada

    Popüler aksiyon oyunu Half-Life'ın yaratıcısı Valve, Half-Life 2'nin 64-bit işlemciler için yeniden düzenlenmiş sürümünü oyunculara sundu.


    64-bit işlem gücünün avantajlarından faydalanan yeni Half-Life 2, Valve'ın içerik dağıtım hizmeti olan Steam ile oyuna sahip olan herkese ücretsiz bir şekilde dağıtılmaya başlandı.

    Geçen yılın en çok ses getiren PC oyunlarından birisi olan Half-Life 2'nin 64-bit işlemcilerin potansiyelinden faydalanan yeni sürümü, oyunun 32-bit sürümüne sahip herkese ücretsiz bir şekilde dağıtılmaya başlandı. Ayrıca, Half-Life 2 eklemelerinden Loast Coast'un da 64-bit desteği sunan sürümü Valve'ın içerik dağıtım hizmeti Steam ile oyunculara sunuldu. Yaptığı duyuruda Valve, oyunun 32-bit ile 64-bit sürümleri arasındaki farkların ne olduğu konusunda bir açıklama yapmadı.

    32-bit işlemcilere göre bellek ve işlem kapasitesine yeni ufuklar sağlayan 64-bit işlem teknolojisini arasında oyun geliştiricilerinin de bulunduğu pek çok firma gün geçtikçe daha fazla destek veriyor. Analizcilere göre önümüzdeki beş yıl içerisinde 64-bit destekli yazılımlar piyasasının neredeyse tamamına sahip olacak. Yazılım teknolojilerindeki bir sonraki büyük atılımın ise çok çekirdekli işlemcileri destekleyen yazılımların piyasada artmasıyla gerçekleşeceği düşünülüyor.

    Yıl ortasında bir diğer popüler aksiyon oyunu olan FarCry için 64-bit desteği sağlayan güncellemeler, gerekli sisteme sahip oyunculara sunulmuştu.

    Kaynak:Hürriyet

  2. #2
    Uzman Array Crowbar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    May 2006
    Yer
    HM
    Mesajlar
    2.417
    İtibar Gücü
    20
    İşlemcim 64 bit ama 64 bitlik bişey yok daha bilgisayarda

  3. #3
    Donanımcı Array adnantt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    May 2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    861
    İtibar Gücü
    0
    64-bitlik Half-Life 2 yi al sen de

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2