Konu: UPS sorunu
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-14-2007, 03:07 AM   #4 (permalink)
hacker_ugno
Seviye 1

Tecrübe Puanı: 0 hacker_ugno is an unknown quantity at this point
hacker_ugno - MSN üzeri Mesaj gönder
Bende usp kullanıcısıyım bendeki ups 500w ama herhangi bir sorun yaşamıyrum rahatça kaldırıyor 2 tane pc çalışıyor programıyla kontrol ediyorum yüklenme oranı %30 yani 4 pc yi rahat kaldırır yani kaldırmamasında sorun yok, sorun elektirikte bizim burdada bir ara elektirikler sürekli düşüyordu.tık tık sesleri regüle seslerir elektirik düşünce ve yükselince tık tık seleri gelir. Elektirik normalden %25 ten daha fazla düşüş ve normalden %25 ten daha fazla artış yaparsa ups otomatik olarak aküye geçer ve hemen arka arkaya bip bip sesleri gelmeye başlar bu aküye geçtiğini belirtir.Üzerinde bulunan tuşa 1 kere basıp salırsan yani kısa basarsan ses kesilir.Elektirik bu oranların arasına bir düşüş yaparsa ups elektiriği %13 artırır, bu oranlar arasında yükseliş yaparsa %9 düşürür.Eğer elektirik sürekli çok düşük ise akü daha fazla kullanılır ve biter.Benim kullandığım usp elektirik kesildiğinde 2 pc yi 10-15 dakika arası çalıştırabiliyor.Ben çok memnunum...Ama upslerdeki %25 lik oran Türkiye için çok düşük sürekli aküye geçiyor yani Türkiye için %35 ten aşşağısı kötü...Ama hiç bir firma böyle bir ürün çıkarmadı...

(Not:Aküler ortalama 9 saatte dolar)

İnşallah açıklayıcı olmuşumdur...
hacker_ugno Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla