Mimari Proje Örnekleri Fiyatları

Maddiyat her alanda olduğu gibi mimaride de önemli bir yer tutmaktadır. Bu nedenle de çoğu müşterimizin öncelikli merak ettiklerinden birisi mimari proje örnekleri fiyatları olmaktadır. Pek çok kişinin aklında standart bir fiyat ile karşılaşmak olsa da böyle bir durum söz konusu değildir. Mimari proje fiyatları pek çok etkene göre değişmekte, bu nedenle de aynı müşterimiz dahi birden çok projesinde birden çok fiyatla karşılaşmaktadır.

Projenizin büyüklüğü, detayları, kullanılan malzemeler, tasarım aşamaları gibi detaylar fiyatlar üzerinde belirleyici olduğu gibi mimarlık firmasının deneyimi, referansları, tecrübesi de fiyatlandırmada etkili olmaktadır. Burhan Sevinç Mimarlık Ofisi olarak her zaman kaliteyi bütçe dostu fiyatlarla taçlandırmaya çalışıyor, müşterilerimize en iyi fiyatlarla hizmet vermeye çabalıyoruz.

Mimari proje bedeli hesaplanırken tıpkı diğer projelerde olduğu gibi villalarda da proje bedelini değiştiren faktörler vardır. Mevcut arazinin metrekaresi, kat yüksekliği, 3 boyutlu görselleri, proje takibi gibi etkenlere bağlı olarak bedel farklılıkları olmaktadır. Projenizin bedelini öğrenmek için en doğru yol ofisimizle iletişime geçerek detayları paylaşmanız olacaktır.