Hoşgeldiniz

Turkuaz Otel Marmaris eşsiz doğa güzellikleriyle dolu Turunç koyunda bulunmakta ve siz misafirlerimize huzur ve konfor dolu bir tatil imkânı sunmaktadır. Mavi bayrak ödüllü Turunç sahili Türkiye’nin en güzel denizlerinden biridir, yılın yaklaşık olarak 7 ayı denize girilebilir ayrıca deniz daima çarşaf gibi dümdüz ve tertemizdir. Turunç’ta deniz kum ve güneşin tadını çıkarabilir ya da çam ağaçlarıyla dolu tepelerinde doğa yürüyüşlerine katılabilirsiniz. Tatilinizi farklı aktivitelerle renklendirmek içinde beldemizde birçok imkan mevcut jeep-safari turlarına katılabilir, dalış yapabilir ya da tekne turlarıyla Marmaris’in eşsiz denizinin keyfini sürebilirsiniz. Beldemizde temel ihtiyaçları karşılamak için eczane, sağlık ocağı, banka ATM’leri, market gibi imkânlar mevcuttur. Sahile sadece 20 metre uzaklıktaki 10 odalı butik otelimizde kendinizi evinizde gibi hissedecek ve tatilinizin bitmesini hiç istemeyeceksiniz. Beldemizin Marmaris şehir merkezine uzaklığı 16 km dir her yarım saatte bir kalkan minibüslerle ve taxibotlarla ulaşım 20 dakikada sağlanabilmektedir.
Otelimiz terasında doğa ve deniz manzarasını izlerken yapacağınız kahvaltının tadına doyamayacaksınız ve isteğe bağlı olarak gün batımında akşam yemeklerinizi de burada keyifle yiyebilirsiniz. Odalarımız iki kişilik standart olup her odada klima, balkon, tv, sıcak su ve ücretsiz Wi-Fi bulunmaktadır.
Sakin ve bir okadar da keyifli bir tatil arayışındaysanız temiz ve konforlu odalarımız ve güler yüzlü hizmet anlayışımızla sizleri otelimizde misafir etmek için bekliyor olacağız… Şimdiden keyifli tatiller.