İstanbul'da led profil, lineer profil, alüminyum led panelleri arıyorsanız istanbulledprofil.com'da bulabilirsiniz. LED profiller, bir projeye şık ve göz alıcı bir görünüm sağlamaya yardımcı olurken, içinde bulunan LED şeritlerin ömrünü uzatır ve korur. Bu girift tasarımlı profiller, Alüminyum Alaşımdan üretilmiştir, yani LED şeritten gelen ısı kolayca dağılır. Ev ve ticari ortamlar, mimari LED profilleri, yüzeye monte ve sıvalı seçenekler ve hatta suya dayanıklı alternatiflerimiz genelinde çeşitli uygulamalara uyacak şekilde çok çeşitli boyut, şekil ve konfigürasyonlarda mevcuttur ve hatta içerideki LED şerit ışıklarının tamamen yanmasını sağlar. alanları tam olarak hayal ettiğiniz gibi koruyun ve aydınlatın.
Alüminyum Led Profil İmalatçısı İstanbulledprofil.com

Son yıllarda şehirleşmenin hız kazanmasıyla birlikte inşaat sektörünün ve nakliye sektörünün gelişmesi hızla alüminyum profil sektörünün gelişimini teşvik etmiştir. Raporlara göre alüminyum profiller, inşaat ve nakliye sektörlerinde yaygın olarak kullanılan malzemelerden biri haline geldi. İnşaat alanında, alüminyum profiller mükemmel korozyon direncine, hava direncine ve plastisiteye sahiptir ve yüksek binalar, kapılar ve pencereler, giydirme duvarlar vb. inşa etmek için kullanılabilir. Aynı zamanda, alüminyum profillerin hafif özellikleri de çevre koruma, enerji tasarrufu ve emisyon azaltma için modern binaların gereksinimlerini karşılar.

Taşımacılık alanında, havacılık, otomobil ve trenler gibi alüminyum profiller de yaygın olarak kullanılmaktadır. Geleneksel malzemelerle karşılaştırıldığında, alüminyum profiller, enerji tüketimini ve çevre kirliliğini etkili bir şekilde azaltabilen, ağırlık olarak daha hafif, daha yüksek mukavemet ve daha uzun hizmet ömrüne sahiptir. Alüminyum profiller geniş bir uygulama yelpazesine sahip olmasına rağmen fiyatları yüksektir ve imalat maliyetleri nispeten yüksektir. Bu nedenle, alüminyum profil üreticilerinin pazar talebini karşılamak için Ar-Ge inovasyonunu güçlendirmesi, üretim verimliliğini artırması ve maliyetleri düşürmesi gerekiyor.
Alüminyum profillerin farklı versiyonları ve farklı şekillerde plastik kapaklar mevcuttur. Ayrıca geniş bir aksesuar yelpazesi sunuyoruz.
Son teknolojiye sahip fotometri laboratuvarımızda, yalnızca armatürlerimizin ve tüm bileşenlerin hatasız çalıştığını doğrulamakla kalmıyor, aynı zamanda güç tüketimi ve ışık akısı, spektrum, renk sıcaklığı ve renk geriverimi ile titreşimsizlik gibi ilgili tüm kalite parametrelerini ölçüyor ve test ediyoruz

Adres: Altınşehir Mahallesi, Ceylan Sk. 30/B 34775 Dudullu Osb / Ümraniye/İstanbulTelefon: +90 216 610 1667
GSM: +90 533 410 8094
Email: info@istanbulledprofil.com
https://www.istanbulledprofil.com