3 sonuçtan 1 ile 3 arası
  1. #1
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Jul 2006
    Mesajlar
    7
    İtibar Gücü
    0

    reign of the fire drake expansion

    reign of the fire drake

    Evet arkadaşlar, sonunda Ice Age adı ile beklediğimiz, oyunda büyük değişiklikler yapılacak patch, Reign of the Fire Drake adıyla gelecek.
    Oyun, tamamen isiloon'dan çok daha güçlü olacağı belirtilen bir boss'un hükümdarlığı çevresinde gelişecek. Tüm açıklamaları okumama rağmen lvl 80 bug'ının kalkacağına dair en küçük bir belirti bile göremedim. Neler olacağını oyun gelince öğrenebilecez sanırım.
    Temmuz ortalarında open-beta'sı yayınlanacak olan yeni oyun, pek çok değişiklikleri de birlikte getirecek. Yaptıkları açıklamaları sizler için Türkçeye çevirmeye çalıştım, sitede verilen sırasıyla aşağıda olacaklar.
    Kullanıcı Ekranı Arayüz Değişiklikleri
    Kullanıcı ekranı arayüzü aerodinamik hale getirilecek. Böylece oyuncular kullanıcı ekranını çok daha verimli kullanabilecekler. Aşağıda bununla ilgili birkaç not vermişler.
    1. Chat ekranı ile bilgi ekranının pozisyonları modifiye edilebilir hale gelecek.
    2. Skill tablosu yatay pozisyonda kullanılabilecek.
    3. Mini haritanın pozisyonu isteğe göre değiştirilebilecek.
    4. HP ve MP bilgi ekranı değiştirilebilecek; ve experiance (yani % göstergesi) ekranın aşağılarında bir yere yerleştirilecek.
    5. Değişik şekil/tarzdaki menü ekranları birbirine kombine edilmiş olacak. Arayüzdeki "M" buttonuna tıklayamak, ya da sol tarafta bulunan ekran anahtarına tıklamak menüyü aktif hale getirecek.
    6. "Hızlı Kullanım Menüsü" eklenecek. Başka bir oyuncunun üzerine tıkladığınızda mouse'un sağ tuşuna tıklayarak menüyü aktif hale getirebileceksiniz. Menü üzerinde "party invite", "whisper", "trade" gibi seçenekler bulunacak.
    7. Bir partye girdiğinizde, party ekranının iç kısmında bir button bulunacak. Bu "X" buttonuna tıklayarak partyden ayrılabileceksiniz.
    8. Klasik KO mod'u eklenmiş olacak. Yani değişimleri beğenmeyen/alışamayan arkadaşlar, eski klasik ekran görüntüsü ile oynayabilecekler. Bu button, "sit", "party invite", "character window", "inventory" ve "skill window"un hemen sağ tarafında olup, üzerine tıklanılması halinde klasik menüyü aktif hale getirecektir.
    9. Tüm bu pencereler saydam bir yüzeye sahip olup, oyunda çevreyi görebilmenizde zorluk çektirmeyecek.
    Yeni Haritalar
    Yeni oyunda karşımıza 3 çeşit yeni harita gelecek. The World Map, The Area Map ve The Mini-Map. The World Map ve The Area Map onları daha kolay okuyabilmemiz için tam ekran olacaklar.
    Harita Kullanımı:
    1. "M" buttonuna tıklayarak Area Map'i açacaz. Mini haritayı kullanabilmek için eskiden kullandığımız "M" buttonu, bundan sonra "N" ile kullanılacak. Area Map üzerinde tüm NPC location'ları (yani bulundukları noktalar) not edilmiş olacak.
    2. Mouse'un sol tuşuna tıklayarak Area Map üzerinde notlar alabilecez. Bu notların büyüklüğü 40 byte'ı geçmeyecek şekilde eklenilebilecek. Bu notlar kullanıcının bilgisayarında, INFO dosyasının içinde kayıtlı bulunacaklar. Bu notlar başka bilgisayarlara kopya edilebilecekler. Böylece kendi notlarımızı başka bilgisayarda login olduğumuzda da görebilmiş olacaz.
    3. Area Map üzerine eklediğimiz notlar, ayrıca Mini-Map üzerinde de bulunacaklar. Town'larda ya da village'larda aldığımız notlar, Mini-Map üzerinde gösterilmeyecekler.
    World Map (Bütün oyunu gösteren en büyük harita) üzerinde not alamayacaz. Ancak aldığımız notlar küçük birer nokta halinde World Map'te parlayacaklar ve üzerlerine zoom yaparak onları böylece görüntüleyebilecez.
    Yeni haritalarla ve ekran menüleriyle ilgili birkaç resim koymuşlar, buyrun:
    http://www.imagehell.com/out.php/i47...adonnpcmap.jpg (moradon npc haritası)
    http://www.imagehell.com/out.php/i47...kingredone.jpg (harita üzerine not eklemek)
    http://www.imagehell.com/out.php/i47533_quickmenu.jpg (bir oyuncuya tıkladığımızda karşımıza çıkacak Quick Menu)
    http://www.imagehell.com/out.php/i47534_worldmap.jpg (ve world map..)
    Yeni Posta Sistemi Hakkında Bilgiler
    Clan arkadaşınıza söylemeniz gereken çok önemli şeyler mi var? Peki o online değil mi? Artık bu gibi durumlar yeni posta sistemi ile ortadan kalkıyor. Ekranınızdaki Post Office'e tıklayarak arkadaşınıza tıpkı e-mail gönderir gibi oyun içerisinden notlar bırakabileceksiniz. Adınıza bir mail geldiğinde, ekranda yanıp sönen bir uyarı alacaksınız. Mail ile item ya da oyun parası da gönderilebilecektir. Böylece trade yapmadan, farklı haritalarda bulunsanız bile ihtiyacı olan arkadaşınıza yardım edebileceksiniz. Yapılan açıklamada "Böylece teleport paranız size kalacak" diye bir espiri bile yapmışlar. =)
    Kullanımı:
    1. Eğer mail'e item eklerseniz, bu item mail'ın hemen aşağısındaki bir uzantıda yer alacak.
    2. Friend listimizde bulunmayan arkadaşlara da mail gönderebilecez.
    3. Mail'lar 7 gün süreyle saklanacaklar. Eğer bu 7 gün içerisinde mail gönderdiğimiz kişi tarafından alınmamış olursa bu mail bize geri gönderilecek. Bizim mail kutumuzda da 7 gün süreyle saklanacak bu mail'ı eğer bu 7 günde okumazsak/kontrol etmezsek, bu mail silinecek.
    4. Premium'u olanlar en fazla 20, premium sahibi olmayanlar ise en fazla 10 mail bulundurabilecekler.
    5. Eğer mail kutumuz dolu ise, yeni mail alamayacaz. Bize gönderilen mail, 7 gün boyunca mail kutumuzu boşaltmamız halinde bize gönderilmek üzere bekletiliyor olacak. Bekleme süresi, mail'ı okumamız için bize verilen 7 günlük periyottan düşülecek.
    6. Eğer char'ınız ölü halde rezzer bekliyor ise, mail alamayacaksınız. =)

  2. #2
    DM Sever Array
    Üyelik tarihi
    Jul 2006
    Yer
    Antalya/Lara
    Mesajlar
    104
    İtibar Gücü
    0
    arkadasım zaten suan patch yuklenio yaklasık 1 saat sonra oyun baslıcak hayırlı olsn.
    PowerOfGod
    Yeni Logos Clanı Sonu OfGodla bitenler clana girecek

  3. #3
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Jul 2006
    Yer
    antalya
    Mesajlar
    11
    İtibar Gücü
    0
    of daha yükleyemedim page ci

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2