öncelikle ekran bembeyaz diyen arkadaş için bu hilelerin hepsi ekran boyutu 1024*768 de çalışır diğer ekran boylarında beyaz görüntü verir. fx i bende hiç kullanamadım ama şu husus çok önemli. nignog kullananların çoğu nignog sadece bellie patchlarda çalışıyor diyorlar. benimki v19. diğer patchlardan hangilerinde çalışıyor bilmiyorum ama v21 de çalışması lazım. ama denemedim v21de. wall hack evet belli ediyor onun belli etmeyenide vardı. hatta ışınlı sana tutulan silahları gösteren şeklide vardı ama geçmişte silmişim

fx dışındaki hepsini v19 patchda çalıştırabildim. dosyaları zipten çıkarın ama öyle özel bir yere atmanıza gerek yok. oyunda değilken önce açıyorsunuz sonra load diyip oyuna giriyorsunuz. fx ve wall hackta sadece açıp oyuna girmeniz yeterli. son olarak dosyalardaki cfg veya txt dosyalarına girerek tuş kombinasyonlarını değiştirebilirsiniz. nignogun dll diğerlerindeki txt veya cfg dosyalarına girerek gereksiz komutları silebilir, hızı değiştirebilirsiniz. benden bu kadar umarım yapabilirsiniz