Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-03-2007, 07:00 PM   #6 (permalink)
CsNiPeR
Administrator

CsNiPeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 10 CsNiPeR is on a distinguished road
Alıntı:
ezozonline´isimli üyeden Alıntı
bu arada benim makina P3 1000 anakart markası fic. modeli fa13 kendi sitesinde bişeyler buldum yükledim ama çalıştırmaya korkuyorum. bir de siz bakın isterseniz siteye
http://taiwan.fic.com.tw/support/mot...px?model_id=59
Eğer anakartınız bu ise bios'u diskete yükleyip update işlemine başlayabilirsiniz. Sizin tam olarak nasıl olduğunu bilmiyorum ama kabaca şunu deneyebilirsiniz.

Bir sistem disketi oluşturun ve bu sistem disketinin içine indirdiğiniz dosyaları kopyalayın.
PC'yi bu disketle açın ve kopyaladığınız dosyaların içindeki ".exe"uzantılı dosyayı çalıştırın.
Yönergerli takip ederek update işlemini bitirin.

*Bu update işlemi esnasında yükleme bitmeden kesinlikle pc'yi kapatmayın yada resetlemeyin.
Ancak şunuda unutmamak lazım bu işlem riskli bir iştir. Yeterli tecrubeniz yoksa bilen bir kişiden yardım alınız.

Sizi rahatsız eden konuşma, küfür veya forum kurallarına aykırı olan mesajları, avatar'ın altında bulunan
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
butonuna basarak bizleri bilgilendirebilirsiniz.
CsNiPeR Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla