Arkadaslar merhabalar,

2 Eylül 2006 cumartesi günü Taksim Meydani'nda Telekom tekeline ve telekom'un haksiz uygulamalarina karsi eylem karari alinmistir. Eyleme muhalefet partileri de herhangi bir siyasi dusunceyi savunmadan ayni cati altinda katilacaklarini bildirdiler. Eylem izinli bir eylem olup yasadisi herhangi bir ozellik tasimamaktadir. Hepinizi o gun orada bekliyoruz. Bu konu http://forum.donanim haber.com sayfasinda ust konu yapilmis ve tartisilmaktadir. Konuya olumlu yaklasimi nedeniyle donanim haber ailesine tesekkur ediyorum ve ayni duyarliligi donanimmerkezi ailesinin de gosterecegine inaniyorum.

Herhangi bir sekilde reklam amacli bir yazi degildir, konuyu diger forum sitelerinde de dile getirmeye calisiyoruz. Daha dogrusu forumlarimiz konularin tartisildigi daha duyarli kisilerin oldugu yerler ve hepinizden destek bekliyoruz.

Tum forumlar bu konuya destek vermeliler..

bunun içinde hepimizin birlik olması için bir site açılmıştır.
http://www.hakediyorum.com
Bu siteden bilgi alabilirsiniz site daha yenidir ve hiçbir şekilde gelir elde edilmemektedir.
Burada ise sitelerinde konu önemli yapılanlar ve banner koyan siteler var eğer sitelerinizde önemli yaparsanız veya banner koyarsanız. administrator e mesaj atabilirsiniz.

Kendiniz ve geleceginiz icin birsey yapin ve 2 Eylül Saat: 14.00 da taksimde olun lutfen. Bu son sansimiz TT tekeline karsi..

Donanimhaberde konunun tartisildigi adres: http://forum.donanim haber.com/m_8314..._1/key_/tm.htm

Süpermp3.org da tartışıldığı adres
http://www.supermp3.org/showthread.php?t=281086

Tum adminlerden konunun, ust konu yapilmasini rica ediyorum..

Herkesi o gun orada bekliyoruz...