MSI ev kullanıcılarının kullandığı ürünler ürettiği gibi kurumsal ve ofis kullanıcıları içinde ürünler piyasaya çıkarmakta. Bu ürünler kurumsal şirketlerin düşük fiyatla alabileceği ve stabil bir çalışma bilgisayarı toplamak için ideal seçeneklerdendir. Bu konuda MSI’ın yeni piyasaya sürdüğü MSI Q965MDO ‘da bunlardan birisi.

Anakart Intel Q965 Express çipseti kullanıyor. Bu çipset ile Intel Core2 Duo işlemcilerinede tam destek sunmakta. Bu anakartla ağdaki veri alış-verişini sağlayan Intel PRO Gb LAN, diskteki bilgileri saklama ve farklı yedekleme seçenekleri sunan Intel Matrix Storage Teknolojisi ve bilgisayarınızı uzaktan güvenli biçimde yönetebilmenizi sağlayan Intel® Active Management Teknolojiside beraberinde geliyor.

MSI Q965MDO ile oluşturulan her pc vPro teknolojisi ile sistem yöneticisi tarafından Intranet üzerinden sistem yöneticisine bilgisayarın durumu hakkında rapor alması, pc üzerine kurulması gereken yazılımları veya güncellemeleri sistem kapalı iken bile yapabilmesine olanak sağlıyor.

MSI Q965MDO ile bütünleşik olarak gelen Intel GMA3000 grafik çipseti ile Microsoft’un yeni nesil işletim sistemi Vista ‘ya tam olarak desteğini sunmuş durumda. Buda yeni nesil işletim sistemini, sonradan sisteme ilave edilen bir ekran kartı almadan Vista’yı sorunsuz biçimde kullanabileceğinizi gösteriyor.

Anakarın üretiminde kullanılan parçalar ve üretim yöntemleri RoHS uyumludur. Anakartın üretiminde kullanılan bileşenler ömrü dolduktan sonra çevreyi kirletmeyen bileşenlerden üretilmiştir.

ANAKARTIN TEKNİK ÖZELLİKLERİ :

İşlemci Desteği : LGA775 Intel Core 2 işlemci desteği
FSB: 1066/800/533MHz
Chipset : Intel® Q965 Express çipset
Bellek : Çift Kanal DDR2-800/667/533
Ekran Kartı : Intel GMA3000 (o/b)
Slotlar : 1 PCI Express x16,1 PCI Express x1, 2 PCI v2.3
SATA : 6x SATA2 (3Gb/s)
RAID : Matrix RAID
Ses : 7.1 Kanal HD Ses
Lan : Intel® PRO Gigabit LAN
Intel vPro Teknolojisi Desteği