2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Sep 2006
    Mesajlar
    6
    İtibar Gücü
    0

    networke interneti dağıtma

    [B]Arkadaşlar şimdi ben bir okulun atölyesindeki bilgisayar atölyesindeki ağ bağlantısını kurdum bilgisayarlar ağ ortamında birbirini tam olarak görüyor fakat şimdi ben bunlara internet bağlantısını çekmek istiyorum.aşşağı kattaki okulun müdürünün odasında ve ayrıca 3 odada internet bağlantısı var buradan ben bağlantıyı üst kattaki atölyeye nasıl çekip dağıta bilirim ayrıca atölyede bağlantı elemanları olarak 50 porttan oluşan ikitane cihaz kullanılmış bunlardan birinin 1. portundan ikinci cihazın birinci portuna cat5 kablo çekilmiş ve ikinci cihazın arkasındanda bilgisayara çekilmiş ve bu işlem sırası ile tüm bilgisayarlar için yapılmış ben bunlara ayrıca interneti aşağı kattan nasıl çekebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim lütfen çok acil.

  2. #2
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Sep 2006
    Mesajlar
    6
    İtibar Gücü
    0
    arkadaşlar birde üstteki cihazın 51. ve 52. portlarında mini-GBİC açıklama olarak yanında Link/ACT yazıyor.49. ve 50. portlarda ise 1000 base-T açıklama olarak Link/ACT speed yazıyor bunların manası nedir.Üstteki cihazın üzerinde link pro web smart alttaki cihazın üzerinde ise legrand cat 5 e yazıyor lütfen çok acil yardımcı olursanız sevinirim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2