3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    KC
    KC Çevrimdışı
    Administrator Array KC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Oct 2004
    Yer
    İstanbul, Turkey
    Mesajlar
    1.860
    İtibar Gücü
    10

    X1650PRO X1300XT AGP


    Endüstri standardı AGP bus kullanarak yükseltme (upgrade) ve yeniden-değerlendirme (ikinci el) piyasaları için devamlı destek veren lider grafik kartı tedarikçisi Sapphire Technology, şimdi de orta sınıf ve ana model grafik hızlandırıcılarının son serilerinin AGP versiyonlarını piyasaya sürüyor. İki yeni AGP ailesi, şu anda piyasada mevcut en sofistike grafik mimarisinin özelliklerini sunmakla birlikte, fiyat-performans açısından da bir seçenek sunuyor.

    Yeni X1650 serisi, başarılı X1600 serisinin bir özellikleri zenginleştirilmiş halidir ve yüksek verimlilik, Shader 3.0 modelinde yüksek performans, ve geliştirilmiş görüntü kalitesi sağlamak üzere tasarlanmıştır. Bu mimari ayrıca, canlı ve gerçeğine oldukça yakın görüntüler ile en son teknoloji Yüksek Çözünürlüklü (HD) video standartlarında video oynatımı sağlayan AvivoTM teknolojisini de destekler. Yeni AGP versiyonu, bu yeni endüstri standardı grafik arayüzünde heyecan verici yeni görüntü kalitesi ve performans seviyeleri sunuyor.

    Sapphire RADEON X1600Pro AGP, 12 Shader işlemcisi ve 4 Piksel hattı sayesinde gölgelendiricili ağır oyun uygulamalarında bile sınıfının en yüksek grafik performansını sunmaktadır. 256MB’lık GDDR3 hafızası ile donatılmış bu model, 590MHz ve 690MHz’lik (1380MHz etkin) çekirdek clock hızları sağlamaktadır.


    Ayrıca şu an mevcut olan yeni X1300XT AGP modeli de X1650 serisi ile aynı özelliklere sahip olup fiyat olarak çok daha ucuzdur. Her ikisi de 500MHz çekirdek clock hızlarında çalışan, ancak biri 500MHz hızında (1000MHz etkin) 256 MB’lık GDDR3 hafızası ve diğeri de 400MHz hızında (800MHz etkin) çalışan 512 MB’lık DDR2 hafızası olan iki versiyonu mevcuttur.

    Sapphire’in RADEON X1000 seri, endüstrinin en iyi grafik ve video performansını sunmaktadır. Daha fazla ayrıntı için www.sapphiretech.com sitesini ziyaret ediniz.
    Lütfen pano kurallarını okuyunuz.
    Donanım alışverişleriniz için www.tekniks.com.tr ye bekleriz.

  2. #2
    DM Sever Array white_power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Aug 2006
    Mesajlar
    187
    İtibar Gücü
    0
    arkadaşlar sadece agp lerimi var bu kartların x1650 alabilirim pci-e anakart

  3. #3
    Uzman Array
    Üyelik tarihi
    Mar 2005
    Mesajlar
    2.347
    İtibar Gücü
    0
    PCI-E versiyonları mevcut çünkü fuarda şahsen akrilik kasa içinde gördüm

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2