Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-21-2007, 11:39 PM   #11 (permalink)
MrPerFormance
Seviye 6
 
MrPerFormance - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2006
Nerden: Buca/İzmir
Mesajlar: 2.169
Tecrübe Puanı: 4 MrPerFormance is an unknown quantity at this point
Bu ne yorum gözlerim yaşardı
Şimdi soruyu soran kardeşime cevap vermeye çalışacam.
1)Öncelikle ekran kartı işlemci uyumsuzluğu sorun yaratmaz böyle bir durum söz konusu olmaz.Şöyleki dx10 ekran kartları işlemcinizin kalitesine göre çalışır kısacası yani ekran kartınız dx10 olur ise alacağınız işlemciyi ona göre seçmeniz gerekecek.Fakat seçtiğiniz ekran kartı dx 9 olduğu için işlemciniz herhangi bir engel yaratmıyor.
2)nforce çipsete ati ekran kartı takıyorsunuz Ben sizin yernizde olsam 1950 pro yerine 7900gs alırdım.Bu çipsetinizle daha uyumlu çalışacaktır.Çünkü ikiside nvidia firmasının entegreleri olacaktır.Alakası yok desenizde kendinizi nvidia firmasının yerine koyun sizde aynı olayı yapardınız.Hatta nvidia 680i çipsetlerde nvidia ekran kartı kullananlara süpriz bir eklenti koydu biosa.O yüzden ekran kartınızı dediğimle değiştirin.
3)Ram lerinizi hyper-x modeliyle değiştirmenizi tavsiye ediyorum yada ocz marka ram almanızı tavsiye ediyorum.Bu daha iyi olacaktır.

Son olarak bişey demek istiyorum.Siz makine toplamayın.biraz daha sabredin yoksa çok üzülürsünüz.Çünkü hem amd hemde intel soket değiştiriyor.O yüzden alacağınız son işlemci olur bu.Tabi sınırlı sayıda çıkan 6400 de sayarsak
__________________
ACER 5520G (AMD TRİON X2 TL-58 1.9 GHZ CPU-NVİDİA 8400G EKRAN KARTI-2X1 SAMSUNG 667 MHZ DDR2 RAM-TOSHIBA 160GB SATA DİSK)
MrPerFormance Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla