Şimdi Söylediğiniz İşlemleri Yapmıştım Zaten Şimdi Hevesli Hevesli Gelip

)) Pcmi Açtım nVidia Sürücülerini Sildim Pcyi Kapadım Gücü Kestim Taktım Yeni Kartı Vs. Açtım pcyi Oda Ne Görüntü Yok Monitörün Güç Düğmesi Göz Kırpıyor Yani Görüntü Gelmiyor Philips 107T5 Kullananlar Bilir. Sonra Bağlantıları Tekrar Kontrol Ettim Acaba Takılmamış Olabilir Diye Ama Yok Kartın Oturduğundan Emin Oldum Ama Yine Sonuç Yok Sonra Bios Pilini Çıkararak Biosu Tamamen Sıfırladım Ama Yine Değişen Birşey olmadı Ve Son Olarak Eski Ekran Kartını Tekrar Takıp Driverini Kurdum Ve Anakartın Biosunu Güncelledim Ve Bir Umut Tekrar Denedim Yine Olmadı Sonra Eski Kartımla Biosa Girip Bir Kaç Ayarı Kurcaladım Grafik Kart Miktarını 64ten 256ya Çıkardım Felan Yine Birşey Olmadı. Bir Uyarı Mesajı Vermiyor Bilgisayar Normal Açılmıyomuş Gibi Tabi Göremediğim Ve Bi Hata Mesajı Almadığım İçin Emin Değilim Sanki Kart Uyumsuz Gibi Davranıyor Ben İşin İçinden Çıkamadım Daha Başka Ne Yapabilirim Bilmiyorum Biraz Daha Biosu Kurcalayabilirim Ama Kurcalanacak Çok Fazla Bir Ayar Yok Mlsf Ramlerimle İlgili Sorun Olacağını Sanmıyorum Ramlerim 2x256 DDR266 Ram Var Ramlerde En kısa Zamanda Yenilenecek Yeni Ekran Kartının Fanına Dokundum Dönmüyodu Sanki Ama Dokunduktan Sonra Dönmeye Başladı Sanki Ama Gayet Yavaş Dönüyor Bunuda Kartın Isınmamış Olmasına Bağladım