ASUS EAX1950PRO Serisinde bulunan gelişmiş soğutma fanı sistemi, GPU ısısını düşürerek daha kararlı performans sağlıyor

Grafik çözümlerinin lider üreticisi ASUS, EAX1950PRO CrossFire/HTDP/256M ve EAX1950PRO/HTDP/256M modellerinden oluşan EAX1950PRO ekran kartı serisini duyurdu. Serinin en önemli özelliği, gelişmiş soğutma fanı sistemi sayesinde emsallerinden 10°C daha düşük ısıda çalıyor olması. Performans ve kararlığı dengeleyen tamamen yeni bu tasarım ekran kartı serisi, aynı zamanda Vista işletim sistemini de destekleyen en son özelliklere sahip.

CrossFire
Yeni EAX1950PRO serisi daha yüksek video performansı için, eşzamanlı olarak çoklu GPU çalışmasını sağlayan ATI CrossFire Teknolojisini destekliyor. Üstün grafik kalitesi EAX1950PRO CrossFire/HTDP/256M ve EAX1950PRO/HTDP/256M ile CrossFire modu altında çalışan aynı sistemde yüklü iken üstün grafik kalitesi elde ediliyor.

HDCP ve Windows Vista™
EAX1950PRO'nun sahip olduğu HDCP Teknolojisi ve Windows Vista desteği ile kullanıcılar, yüksek çözünürlüklü dijital içerik ve geniş grafik uygulama desteği için sistemlerini sorunsuz şekilde upgrade edebilirler.

Splendid Video Intelligence Teknolojisi
Yeni EAX1950PRO serisi, sadece ASUS'ta bulunan Splendid Video Intelligence Teknolojisini destekliyor. ASUS grafik kartı sürücülerinde bütünleşik olarak bulunan Splendid, otomatik olarak etkinleşerek video uygulamalarında en iyi görsel sonuçların elde edilebilmesi için resim kalitesi optimizasyonu yapıyor. Bu sayede görüntüler gerçek renklerinde ve parlaklıklarında izlenebiliyor. Splendid farklı video uygulamalarında en iyi sonuçların elde edilebilmesi için 5 ayrı görüntü modu sunuyor: Standart, Oyun, Tiyatro, Sahne ve Gece.