Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-10-2007, 10:46 PM   #21 (permalink)
CsNiPeR
Administrator

CsNiPeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 10 CsNiPeR is on a distinguished road
Alıntı:
chewbacca´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok beyfendi konuşuyosun. Hitap şeklin hiç hoş değil demişsin istediğim görüşü yazma hakkına sahibim diye düşünüyorum.Yalakalık yapmaktan iyidir.En azından sitenin yalakası değilim ölesine yazıyorum işte.Bana zaten burada shoene falan varken donanımcı demek yüzüme karşı hakaret olur.Ben Gnelde oyunlarla ilgilenirim yani.O yüzden oyun kategorisinin düzeltilmesini istedim.Öle sallama düzelttiniz.İsterseniz bunları yazdığım için siteden atın ben yazdım sadece.
Site donanım ağırlıklı bir site olduğundan oyun bölümüne fazla bir ağırlık verilmedi. Amacımız donanım sorunlarına ciddi bir şekilde cevap bulunabilicek bir ortam yaratmaktı. Sanıyorum bu da yavaş yavaş yerine gelmeye başladı.
Sitenin en çok ihtiyacı olan bölümlerinden birini geliştirmeye çalışıyoruz. Daha öncedende forumu takip edenler Donanım İnceleme yapıcağımızı bilirler. Bu konuda bazı gelişmeler oldu ve ürün temin edebildik. Bu incelemeleride kısa bir süre sonra sitede yayınlayarak sizlerin beğenisine sunacağız.

Oyun bölümüde gelişmeli derseniz ondada bir değişiklik yapılabilir. Ama anlaşılır ve basit olmak koşuluyla. Daha öncedende söylediğimiz gibi birkaç mesaj gelen yere bir alt başlık açamayız. Mesaj sayılarının atıldığı alana göre gerek görülürse başlık açılabilir. Bu konuda bugün yada en geç yarın içinde bir araştırma yapıcam. Sonuçları burayada yazarım sizinde kafanızda bir soru işareti kalmamış olur.

Ayrıca yazdığınız eleştiriler için siteden banlama gibi bir durum sözkonusu olamaz. Sizcede daha yapıcı bir üslup kullanmak daha iyi olmazmıydı?

Sizi rahatsız eden konuşma, küfür veya forum kurallarına aykırı olan mesajları, avatar'ın altında bulunan
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
butonuna basarak bizleri bilgilendirebilirsiniz.
CsNiPeR Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla