2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Apr 2007
    Yer
    Rize
    Mesajlar
    6
    İtibar Gücü
    0

    Acil Yardım

    bedavaforum.org sitesinden bundan 3 ay kadar önce didaktik.fanatikleri.com diye bir forum açtım. 84 üyesi ve 6250 küsür mesajı vardı forumun ama yaklaşık 1 saat önce forum birden bire başka bir siteye yönlenmeye başladı. Artık siteye girme imkanım yok. Sanırım kapandı ama forumda çok değerli mesajlar vardı ve o mesajlara ulaşmam lazım. Nedenini ise hala anlamış değilim. Bir hizmet veriliyor ve birden hiç bir mesaj göndermeden forum kapatılıyor. Kişilerin forum için ne kadar emek harcadığı önemsenmiyor üstelik. Çok zor durumdayım ne yapacağımı bilmiyorum. Üstelik bu hizmeti veren kişilere ulaşabileceğimiz ne bir mail adresi var ne birşey. Kimle muhatap olacağımı bile bilmiyorum. Yardım edebilecek kimse var mı acaba?

  2. #2
    KC
    KC Çevrimdışı
    Administrator Array KC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Oct 2004
    Yer
    İstanbul, Turkey
    Mesajlar
    1.860
    İtibar Gücü
    10
    Siteniz illegal ve bedavaforum.org kurallarına uymuyorsa sadece ilgili kişiden veritabanı yedeğinizi rica etmekten başka bişey yapamazsınız. Eğer böyle bir durum yoksa özel mesajımı değerlendirin.
    Lütfen pano kurallarını okuyunuz.
    Donanım alışverişleriniz için www.tekniks.com.tr ye bekleriz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2