Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-28-2007, 10:59 PM   #11 (permalink)
CsNiPeR
Administrator

CsNiPeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 10 CsNiPeR is on a distinguished road
CsNiPeR - MSN üzeri Mesaj gönder
Alıntı:
blueray´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Csniper neden 500 watt olmalıki.Tamam bir nebze ilerisi için sana hak veriyorum ama şu vediği sistem için bile iyi bir verimlilik sunan 350watt psu bile kaldırır derim.Yanlışsam düzelt üstadım
Watt değerinin yüksek olması ilerisi için değerlendirilebilir.

500W olmasını istememdeki amaç PSU'nun çıkışlarının yüksek olmasıdır. Şuan için bir sorun çıkmasada yeni bir ekran kartı takviyesi yapıldığında yeni bir PSU ihtiyacı duyulmamış olur. Ortalama 400W'lık bir PSU iyi bir ekran kartı ile sorun yaşanmasına neden olabilir.

Ayrıca güç olarak yüksek PSU'ların seçilmesi durumunda PSU daha az ısınır. Bu nedenle soğutmada daha aktif bir çalışma sağlar.

Seçimini bu yönde yaparmı bilmiyorum ancak seçerse modular PSU'lar genelde yüksek Watt değerlere sahip olarak üretiliyor ve bulunması daha kolay olabiliyor.

Sizi rahatsız eden konuşma, küfür veya forum kurallarına aykırı olan mesajları, avatar'ın altında bulunan
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
butonuna basarak bizleri bilgilendirebilirsiniz.
CsNiPeR Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla