2008 yılında kurulan Tahmin.Net; bu yıl hem 6.yılını kutluyor, hem de 50 bin üyesi olan büyük bir katılım olmanın coşkusunu yaşıyor.
Gerek uzman kadromuz gerek bu güne kadar yaptığımız başarılı iddaa tahminleri ile Türkiye iddaasına yeni bir boyut kazandırdık. 2014 verilerine göre 50 bin kişi ‘tahmin.net’e üye olarak bu yeni oluşuma merhaba dedi.


Gerçek sırrı, ayrıntılı analizler ve uzman kadrosunun yaptığı istatistikler olan Tahmin.net, bugüne kadar bütün üyelerine, sayısız kupon kazandırdı. Şimdiye kadar ki süreçte, kendini Türkiye’nin en iyi tahmin sitesi olarak gösteren Tahmin.net, 2015 yılına girerken birçok yeni hizmetle de karşınızda olacak.
Yaptığı işe saygısı ve şeffaflığı en büyük özelliği olan Tahmin.net, kazanan kuponlardan kaybeden kuponlarına kadar; tüm istatistiklerini, verilerini ve tahminlerini gözler önüne sererek diğer tahmin mecralarından farkını açıkça ortaya koymaktadır. Üyelerine sağladığı memnuniyet, anında geri bildirimler ve birebir sağladığı iletişim sayesinde de başarısını tescillemiştir.


Yepyeni sürprizler ve dolu dolu tahminler için, en önemlisi de kazanmak için Tahmin.net, tüm Türkiye’yi www.tahmin.net ’de buluşmaya davet ediyor.