Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-29-2008, 11:03 PM   #34 (permalink)
CsNiPeR
Administrator

CsNiPeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 10 CsNiPeR is on a distinguished road
Alıntı:
40033415044´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelikle size şöyle söyliyeyim. Benim işlemcim intel pentium D 925 3.0 ghz LGA 775 Dual Core işlemci. Ben 1 Hafta önce ekran kartımı yeniledim ancak kartı taktırdığım yerdeki eleman bana bu işlemcinin ömrünün azaldığını ve ekran kartından tam performans almam için işlemci güncellemesi de yapmamın gerektiğini söyledi.Benim aklımda şu an işlemci güncellemeyide planlıyorum. Benim anakart 775 pin ve biliyorum ki alacağım işlemci 775pin olacak. 1GB FSB li dediğim şimdiki çoğu yeni işlemcilerde olan 1033Mhz/1666Mhz olan veri aktaım hızı. Dediğiniz gibi ürünlerin teknik özellik tablosundan yararlanarak bu uyumu garantileyebilirim. İlginiz için sağolun
Söylediğiniz 1GB değil 1Ghz'dir Birisi boyut diğeri hız'ın birimidir ikisini karıştırmamak gerekir.

Sisteminizi söylerseniz (tüm bileşenleri olursa daha iyi olur) size uygun bir tavsiyede bulunabiliriz. Everest programı ile bu bileşenleri kolayca öğrenebilirsiniz.
Güç kaynağını ise kasanın içinden bakmalısınız.

İşlemcinin ömrünün azalması bakılarak anlaşılan birşey değildir. Performansı yeterli olmayabilir yada darboğaz oluşturabilir. Ömür konusunda bişey söylenemez.

Sizi rahatsız eden konuşma, küfür veya forum kurallarına aykırı olan mesajları, avatar'ın altında bulunan
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
butonuna basarak bizleri bilgilendirebilirsiniz.
CsNiPeR Çevrimdışı