Alıntı:
sheone´isimli üyeden Alıntı
o renkle alakalı değil,soften ve sharpen ayarlarıyla alakalı.eğer ekran kartının kontrol panelinde keskin ayarlardaysa görüntü daha net olur.
|
Eğer ayarlarda değişiklğe gidersek elbet ATI'ye yaklaşabilir ancak ben default olarak renk ayarlarını söylüyorum. Ayarları değiştirdikten sonra dahi tam olarak aynı olabilirmi denemeden göremeyiz.
Nvidia'nın renk ayarları konusunda bazı yerlerde renk kalitesinden taviz vererek performansın ön planda tutulduğuna ve bu nedenle renklerin solgun olduğu göründüğü yönünde dedikodular var. Bunun ne derece doğru olduğu tartışılır.
Ekleleme : söylemek istediğim görüntü keskinliği değil. Görüntüdeki renklerin canlılığı.Birkaç forumda daha böyle resimler görmüştüm. Eğer fırsatım olursa fotoğraf makinesi ile ATI ve Nvidia kartların monitördeki resmini çekip buraya koyabilirim.
Sizi rahatsız eden konuşma, küfür veya forum kurallarına aykırı olan mesajları, avatar'ın altında bulunan To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. butonuna basarak bizleri bilgilendirebilirsiniz.
Konu CsNiPeR tarafından (01-31-2008 Saat 11:13 PM ) değiştirilmiştir..
|