Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-03-2008, 01:15 PM   #2 (permalink)
sheone
Haber Editörü
 
sheone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2006
Nerden: Kocaeli-Darıca/İstanbul-Üsküdar
Mesajlar: 2.676
Tecrübe Puanı: 4 sheone is an unknown quantity at this point
Alıntı:
ECROX´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaslar benim 4 gb lık bir mp4 playerim var " mp3 player disk tol " diye bir program kullandim format atmak için 4 gb belleğim 1 gb belleğe düstü boyutu. Gerçek boyutuna getirmem için ne yapmam gerekiyor.
" mp3 player disk tol " programının en fazla format atabildiği bellek boyutu 960 mb lık bir bolume atabiiyormus.Nasil eski haline getirebilirim.
mp3 playerınıza başka bir program ile yine format atınız,ve format atarken dosya sistemine dikkat edin(FAT,NTFS).dosya sistemi değişirse,bazı bölümler görünemeyebilir.

direk bilgisayarımdan mp3 player simgesine sağ tıklayıp biçimlendirden deneyiniz olmazsa başka yazılımlarla deneyiniz.
__________________
"Mezarların üzerine dökülen acı gözyaşları, söylenmemiş kelimelerin ve yapılmamış eylemlerin bir sonucudur."

"
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
" sitesine moderatör ve haber editörü alınacaktır, ilgilenenlere duyrulur.
sheone Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla