|
Yeni bir PSU alıcaksanız ilerisi için daha yüksek değerde bir PSU almanızda fayda var. 500W yada daha üstü gibi... Bir fiyat verirseniz fiyata uygun bir güç kaynağı önerebiliriz. Ancak Watt değeri yükseldikçe maliyette artıcaktır.
Montaj konusunda zaten güç bağlantıları ters takılmaz.
Dikkat edilecek kısım olarak şunu söyleyebilirim. İşlemcinin güç bağlantısı (CPU'nun yanındaki 4'lü bağlantı) aynı çıkarttığınız gibi 4 kablodan oluşan bir kablo takmalısınız. Anakartın 20'pinlik soketin yanındaki 4 pinlikten farklıdır. Takmanız gereken bağlantının renkleri Sarı ve Siyahtır.
__________________
"Her şeyin bir nedeni vardır ve her nedenin de bedeli. Herkes bir bedel ödemek zorundadır."
Sizi rahatsız eden konuşma, küfür veya forum kurallarına aykırı olan mesajları, avatar'ın altında bulunan To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. butonuna basarak bizleri bilgilendirebilirsiniz.
|