3 sonuçtan 1 ile 3 arası
  1. #1
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Dec 2006
    Yer
    SAMSUN
    Mesajlar
    5
    İtibar Gücü
    0

    Windows Gecikmeli Yazma Başarısız!!! :(

    merhaba arkadaşlar

    Belgelerimi aynı ağ üzerinde bulunan xp yüklü bir serverda çalıştırıyorum. Bu güne kadar herhangi bir problem yaşamadım dosyalar üzerinde istediğim değişikliği hızlı bir şekilde yapıyordum fakat bu gün bilgisayarıma birşeyler oldu artık server üzerindeki belgelerime ulaşmak için en az 1-2 dk. bekliyorum bazen açılmıyor ve ekranın sağ alt köşesinden bir hata mesajı "Windows Gecikmeli Yazma Başarısız. Bu sorun ağ donanımınızda..." gibi bir mesaj bazende açılıyor ama kaydederken bu mesajı veriyor. problemin ramlerden kaynaklanabileceğini düşünerek ilk olarak ramleri değiştirdim olmadı windows u yeniden kurdum olmadı hdd yi değiştirdim olmadı ne yapsam olmadı serverda bir problem var desek diğer bilgisayarlar aynı şekilde sorunsuz çalışıyor. bu durumda başka ne yapmak gerekiyor fikir verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

  2. #2
    Administrator Array csniper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Nov 2004
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    3.371
    İtibar Gücü
    10
    Küçük bir ihtimal ama kullandığınız ağ sürücülerini güncellemeyi deneyebilirsiniz.
    Sizi rahatsız eden konuşma, küfür veya forum kurallarına aykırı olan mesajları, avatar'ın altında bulunan butonuna basarak bizleri bilgilendirebilirsiniz.

  3. #3
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Dec 2006
    Yer
    SAMSUN
    Mesajlar
    5
    İtibar Gücü
    0
    Evet denedim hiçbir değişiklik yok. acaba problem network kablolarının elektrik kablolarıyla aynı kanaldan geçmesinden kaynaklanabilirmi?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2