Hacker

DERS 1
%WINDIR%\EXPLORER.EXE ,::{20D04FE0-3AEA-1069-A2D8-08002B30309D}\::{BDEADF00-C265-11d0-BCED-00A0C90AB50F}
BU KOdları
başlat///çalıştır a yazın

DERS 2
Şimdi Web Klasörleri klasörü çıkacak.Klasörün herhangi bir yerinde mause’un sağ tuşuyla tıklayalım.Ardından "Yeni" sonrada "Web klasörü" diyelim."eklenecek konumu yazın" yazan yerin altındaki boşluğa şu siteleri yazabiliriz.
www.vfb-huels.de
tabi sadece bunları değil başka siteleri de yazabilirsiniz. bunlar bir örnektir. Neyse
Herhangi birini yazdıktan sonra ileri diyelim ardından son’a basalım.Yazdğımız site orda gözükecek.Sonra çift tıklayarak eklediğimiz siteye girelim.

DERS 3
şimdi bu ders index le ilgili kendi indexinizi frontpage veya başka bir şekilde yapın kaydetin. uzantısı html olsun şimdi. adım 4 teyiz arkadaşlar

DERS 4 VE SON
Şimdi Web Folders Klasörüne Dönelim.Eğer İçerisi bomboş ise index.html dosyamızın ismini isminiz.html yapalım (mesela nickimiz cesurgursel ise a-e-s-v.html yapalım öyle yaparsak www.siteninadı.com/a-e-s-v.htm adresine girdiğimizde bizim hazırladığımız index dosyasını görürüz) ve Web Folders da açmış olduğumuz siteye sürükleyerek gönderelim.Eğer içerde dosya var ise index in ismi aynen kalsın siz sadece sürükle yöntemiyle yollayın.(dosyalar çıkarsa direk www.siteismi.com adresine girdiğimizde bizim dosyayı görürüz)
evet arkadaşlar ıss açığı olan tüm sitelerde işe yarar tamam.


€yvallah