My ortak sistemi, satış ortaklığı, network marketing(ağ pazarlaması) ve e-ticaret bileşenlerinden oluşan karma bir sistemdir. İnternetten para kazanmanın temelinde süreklilik yatar. Satış ortaklığında devamlı satış linklerinizden ürün satın alınması zorunluluğu, network marketingde(ağ pazarlaması) sürekli alt üye bulup sisteme kazandırılma zorunluluğu ve e-ticaretin yüksek maliyetli olması sebebiyle internetten sürekli para kazanmak zor olmaktadır. My ortak sistemi ise bu üç bileşeni bir arada bulundurarak sizin sürekli para kazanmanızı sağlayan bir sistemdir. Bu sistemin en güzel tarafı içerisinde satış ortaklığı, network marketing(ağ pazarlaması) ve e-ticaret kazanç olanaklarının internet kullanıcılarına pratik bir şekilde en az yatırımla para kazanma imkanı vermesidir.

My ortak sisteminin avantajlarını şu şekilde sıralayabiliriz;

1- Haftada 4 gün uzman kişiler tarafından sürekli eğitim seminerlerinin verilmesi.
2- En az yatırımla size e-ticaret sektöründe iş kurabilme olanağının sunulması.
3- Size sürekli gelir getirecek çok sayıda kazanç olanaklarının sunulması.

My Ortak Kazanç Sistemi

My ortak kazanç sistemi iki tür kazanç mevcuttur.

1- Satış ortaklığı kazancı.
2- Alt üye(network marketing) kazancı.

Satış Ortaklığı Kazancı

My ortak sisteminde satış ortağı olarak para kazanmak için yapmanız gereken mystoreline alışveriş sitesine müşteri bulmaktır. Bu kazanç yönteminin en büyük avantajı mystoreline linkinizden mystoreline sitesine bir kez ücretsiz üye olunduktan sonra yapılan her alışverişten sürekli bir kazancınız olmasıdır. Mystoreline alışveriş sitesinden sadece müşterilerinizin alışverişlerinden değil davet ettikleri arkadaşlarının da yaptıkları alışverişlerinden devamlı bir kazancınız oluyor.

Network Marketing(Ağ Pazarlaması)

My ortak sisteminde yüksek kazanç hedefleyenlerin odaklanması gereken kazanç yöntemi network marketing(ağ pazarlaması) kazancıdır. Bu kazanç yönteminde yüksek gelir elde etmek için sadece sizin değil alt üyelerinizin de iyi performans sergilemesi gerekir. Bu bakımdan her üye altındaki üyelerin başarısı için alt üyelerine yardımcı olmak zorundadır.

My Ortak ile Para Kazanma

My ortak ile para kazanmak için hem satış ortaklığı ve network marketin kazançlarına iyi odaklanmak gerekir. Öncelikle satış ortaklığı ile para kazanabilmek için mystoreline alışveriş sitesinin sunduğu olanaklar iyi bilinmeli. Mystoreline alışveriş sitesi Türkiye’de şu an var olan e-ticaret sitelerinin gelecekteki modeli diyebiliriz. Bu sitede büyük firmaların ürünleri en uygun fiyatlarla satılmaktadır. Ürün portföyünü sürekli geliştirmekte olan site my ortak kullanıcılarına da sürekli bir kazanç olanağı sunmaktadır.

Mystoreline diğer sitelere göre avantajlarını şöyle sıralayabiliriz;

- Büyük firmaların kaliteli ürünlerini sunması
- Müşterilerine %90’a kadar büyük indirimler sunması
- Arkadaş davetlerinden alışveriş indirimleri kazanılması
- Rakiplerine nazaran ayrıcalıklı alışveriş fırsatları sunması
- Geniş ürün portföyü
- %100 müşteri memnuniyeti
- Şehir fırsatlarından faydalanma
- VIP Müşteri Çekleri (Mystoreline sitesinin ayrıcalıklı özel müşterileri arasında olmak)
- Ürün tesliminin 24 saat içerisinde yapılması.

Network marketing kazancı ile myortak sisteminde para kazanmak isteyenler kendi altlarına üç adet üye seviyesine kadar bulmak zorundadır. Her myortak üyesi bulduğu üç adet alt üyenin performansı ile MY’den M7 seviyesine kadar çeşitli kariyer basamaklarına ulaşarak yüksek kazançlar elde eder.

Network marketing kazancının avantajlarını şöyle sıralayabiliriz;

- MY ile M7 arası kariyer basamaklarında çeşitli kazanç olanakları
- Hız primleri
- Satış ortaklığı kazancı
- E-Ticaret kazancı
- Şehir fırsatlarından faydalanma
- Ofis açma bonusu
- Ek primler
- Türkiye ve dünya bonusu
- Network marketing(ağ pazarlaması) kazancı
- Bayi kazancı