Windows Vista Ultimate
Çalışma hayatında gereksinim duyduğunuz güç, güvenlik ve taşınabilirlik özelliklerini ve eğlence amaçlı tüm özellikleri sunan en kapsamlı Windows Vista sürümüdür

Bugün ve gelecek için işletmenizi tanımlayıcı seçim
Eğlence ve üretkenlik açısından en fazlasına sahip olmak istediğinizde Windows Vista Ultimate sürümünü tercih edin. Windows Vista'nın bu sürümü gelişmiş ve iş odaklı bir altyapı, mobil üretkenlik ve ev ortamında eşsiz bir dijital eğlence deneyimini bir arada sunar.

Windows Vista Ultimate, Windows Vista Home Premium sürümünde bulunan Windows Media Center, yüksek tanımlı video desteğiyle Windows Movie Maker ve Windows DVD Maker gibi tüm özellikleri içerir. Bunun yanı sıra, Windows Vista Business sürümünde bulunan işletme ağı, merkezi yönetim araçları ve gelişmiş sistem yedekleme gibi özellikleri de sunar. Üstelik, Windows Vista Ultimate sürümünde Windows Vista'yı tümüyle yeni bir güvenilebilirlik düzeyine taşıyan tüm yeni güvenlik ve veri koruması özellikleri de vardır.

Ayrıca, Windows Vista Ultimate sürümü Windows Vista'daki Windows Tablet ve Dokunmatik Aygıt Teknolojisi, Windows SideShow, Windows Mobility Center ve diğer yeni ve gelişmiş hareketlilik özelliklerinin tümünü destekler.

Bilgisayarınızın iş, seyahat ve eğlence ile ilgili tüm gereksinimlerinizi karşılamasını veya yalnızca en iyisine sahip olmak istiyorsanız, Windows Vista Ultimate kuşkusuz sizin için en uygun sürümdür.

Not: Sisteminizde bir 64 bit işlemci varsa, Windows Vista'nın bu sürümünde işlemcinin gelişmiş tasarımından yararlanabilirsiniz. Daha fazlasını okuyun