2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Nov 2006
    Mesajlar
    17
    İtibar Gücü
    0

    Slash My Search - Size para ödeyen arama motoru

    Arkadaşlar bunu çok iyi bir fırsat olarak gördüğüm için böyle bir konu açma gereği hissettim. Ne de olsa her gün çoğumuz günde onlarca kez arama motorlarını kullanıyoruz. Arama yaparken para kazanmayı bırakın, arama motorlarına para kazandırıyoruz. Şimdi detayları yazıyorum:

    SlashMySearch.com Search 'N Earn Program

    SlashMySearch internette yaptığınız aramalara karşılık size para ödeyen bir site. Hergün arama motorlarını ne kadar çok kullandığımızı düşünürsek SlashMySearch gerçekten ilgi çekici bir fikir. Zaten )AGLOCO hakkındaki yazılarımda da geleceğin internet iş modelinin, gelirin kullanıcılarla paylaşımı üzerine olacağını belirtmiştim.

    SlashMySearch size arama başına ödeme yapmıyor, ödeme "zaman" ile ölçülüyor. Yani her arama yaptığınızda hesabınıza para eklenmeyecek. SlashMySearch sitesinde yapacağınız aktiviteler belli aralıklarla (saatte 3-4 kez) sistem tarafından kontrol edilecek ve bu aktiviteler üzerinden kazandığınız miktar anında hesabınıza eklenecek. Bu aktiviteler aramanın (web, resim, video, eBay, Amazon) yanısıra SlashMySearch'ın kendi sayfalarını gezmeyi de içeriyor.

    Herhangi bir download gerektirmeyen ve katılmanın tamamen ücretsiz olduğu SlashMySearch size saat başı 0.25 dolar ödemeyi vaadediyor (yani hiçbir alt üyeniz olmadan ayda max. 180$) Bunun yanısıra 1.dereceden alt seviyedeki arkadaşlarızın sitede geçirdiği her saat için 0.15 dolar (10 arkadaşınız varsayımıyla ayda max. 1080$) , 3.seviyedeki alt üyeleriniz için de 0.05 dolar ödeyecek (100 kişi varsayımıyla 720$)

    Gördüğünüz gibi ayda toplam 1980$'lık bir kazanç mümkün. Ama gerçekçi olalım. Herkes 24 saat internette kalmayacağına göre günde 3-4 saat bu sitede gezme ile de para kazanılabilir. Bu da elle tutulur bir para demek. Tabi alt üye sayınızın artmasıyla bu miktar artacak. Bence denemeye değer görünüyor.

    SlashMySearch'a üye olduktan sonra size ait bir sayfanız olacak. Bu sayfayı internet tarayıcınızın Giriş sayfası haline getirin ve aramalarınızı onunla yapın. Her arama yaptığınızda sisteme giriş yapmanız gerekmeyecek, sayfanın altında yeşil bir ışık göreceksiniz. Bu ışık SlashMySearch'in sizi doğru bir şekilde izlediğini gösterir. Eğer bu ışık sönmüşse üyelik bilgileriniz ile tekrar giriş yapın.

    Hesabınız 50$ olunca ödeme alabiliyorsunuz. Desteklenen ödeme şekilleri Paypal, E-Gold ve çek. Alt üye sayısı ile ilgili herhangi bir sınırlama yok ve alt üye olmanız halinde hiçbir kayba uğramıyorsunuz.

    İlk ödemenizi almanız 2 ayı bulabiliyor (Bu süre içinde SlashMySearch reklamverenlerden parayı alıyor) Ancak daha sonra her ay düzenli bir şekilde ödeme alacaksınız.

    Unutmayın tek yapmanız gereken kendi üye sayfanızı (aşağıdaki referral linki gibi) giriş sayfası yapmanız ve arama yapmak için SlashMySearch'ü kullanmanız.

    Üye olmak için: http://www.slashmysearch.com/earn/id/1801

    (Not: Link ref. bilgilerimi içerir. Yani bu linke tıklayıp üye olduğunuzda benim alt üyem olmuş olacaksınız ancak bunun size hiçbir zararı olmayacak. Henüz yeni bir site olduğu ve kullanıcı sayısı çok fazla olmadığı için de alt üye bulmanız çok zor değil. İyi kazançlar

  2. #2
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Nov 2006
    Mesajlar
    17
    İtibar Gücü
    0
    Arkadaşlar Slash My Search minimum ödemeyi 20 dolara düşürdü. 20 dolara ulaşmak zor değil. Ben birkaç gün içinde ödeme isteyeceğim. Henüz üye olmadıysanız acele edin. (Not: Site hala beta aşamasında olduğu için arasıra sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Ama hersabınıza giriş yaptığınızda kazandığınız miktarı görebilirsiniz.)

    http://www.slashmysearch.com/earn/id/1801

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2