3 sonuçtan 1 ile 3 arası
  1. #1
    Uzman Array KaRa_KRaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Aug 2005
    Yer
    Desktop
    Mesajlar
    2.122
    İtibar Gücü
    21

    Mcafee Site advisor



    Site Advisor isminden de anlaşıldığı gibi aslında bir Internet danışmanı. Internette sörf yapan kullanıcıları zararlı içerikli sitelere karşı, sitede dolaşmaya başlamadan önce uyarıyor. McAfee Site Advisor, McAfee adresinden ücretsiz olarak temin edilebiliyor.

    Intellect'in Türkiye dağıtıcısı olduğu Mcafee, Site Advisor ile Internet'te sörf yapanları zararlı içeriklerden koruyor. Site Advisor, birnevi Internet danışmanı olarak görev yapıyor. Amacı web üzerindeki herşeyi Site Advisor yazılımı ile test edip raporlayarak kullanıcıların çevrimiçi güvenliğini sağlamak.

    Site Advisor Internet'te var olan hakaret edici içeriği değil, güvenlik emniyet ve çevrimiçi rahatsızlıklar için test ediyor. Bunu yaparken de 3 güvenlik derecesi kullanıyor. Yeşil, kırmızı ve sarı güvenlik dereceleri ile son kullanıcıya o sitenin güvenilir olup olmadığı konusunda bilgi veriyor. Renklerin anlamı ise yeşil iyi ve güvenli, kırmızı güvenilir olmayan anlamında.

    McAfee site denetimleri ile ilgili özellikle şu konunun altını çiziyor; "Olası hakaret edici içeriği değil, güvenlik, emniyet ve çevrimiçi rahatsızlıklar için test ediyoruz. Bu nedenle lütfen 'yeşil' güvenlik derecelendirmelerimizi bir Web sitesinin belirli içeriği veya genel konusunu onaylama ya da Web sitesinin genel kalite derecelendirmesi olarak yorumlamayın. Güvenlik derecelendirmelerimiz ve önerilerimiz belgelenen test sonuçlarımızı temel alan yönergelerdir, ancak bir web sitesinde gezindiğiniz, bir dosyayı karşıdan yüklediğiniz veya çevrimiçi olarak kayıt bilgileri verdiğiniz her durumda neler olacağının garantisi verilemez."

    Site Advisor ile ilgili daha geniş bilgiye Türkçe olarak McAfee SiteAdvisor Software adresinden ulaşabilir, programı ücretsiz olarak edinebilirsiniz.

    Örnek:



    McAfee'den ücretsiz koruma - Haberler - CHIP Online
    Konu KaRa_KRaL tarafından (21-07-2013 Saat 23:39 ) değiştirilmiştir.

  2. #2
    KC
    KC Çevrimdışı
    Administrator Array KC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Oct 2004
    Yer
    İstanbul, Turkey
    Mesajlar
    1.860
    İtibar Gücü
    10
    Güzel ve yararlı bir program. Kullanmaya başladım. Teşekkürler.
    Lütfen pano kurallarını okuyunuz.
    Donanım alışverişleriniz için www.tekniks.com.tr ye bekleriz.

  3. #3
    KHD
    KHD Çevrimdışı
    DM Sever Array KHD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Feb 2007
    Mesajlar
    125
    İtibar Gücü
    0
    verdiğiniz bilgiler için teşekürler...

    saygılarımla....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2