2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    KC
    KC Çevrimdışı
    Administrator Array KC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Oct 2004
    Yer
    İstanbul, Turkey
    Mesajlar
    1.860
    İtibar Gücü
    10

    7. Nesil Intel İşlemciler Hakkında Bilgi


    Intel "Kaby Lake" kod adlı 7. nesil işlemcileri bilgisayarlarda görmeye başladık. 14nm seviyesinde üretilen intel 7. nesil işlemciler yine eskilerde gibi i3, i5 , i7 ve alt modelleri şeklinde üretiliyor.


    7. Nesil Intel Core işlemciler hakkında fazla bilinmeyen 6 şey;

    Intel, 7. Nesil Intel Core işlemcilerini Ağustos’un sonunda resmi olarak duyurdu. 6. Nesil çiplerin gücünü ve performansını daha da ileri taşıyan yeni 14nm+ çipler, her yıl tekrarlanan hız artışlarından çok daha fazlasını sunuyor.




    1. ‘Yoğun internet’ aktivitesi için yaratılmışlardır
    “Yoğun internet nedir?” dediğinizi duyar gibiyim. Yeni teknolojiler, çevrimiçi ortamda eğlence ve bilgiyi tüketme şeklimizi değiştiriyor. Artık yalnızca sayfa üzerindeki kelimeleri okumakla veya sabit resimlere bakmakla kalmıyoruz. Aynı zamanda izliyor, dinliyor, etkileşim kuruyor ve keşfediyoruz. “4K Ultra Yüksek Çözünürlüklü 360 derece video teknolojisi ve sanal gerçeklik, bakış açımızı önemli ölçüde genişletti,” diyor Intel kurumsal başkan vekili ve İstemci Bilgi İşlem Grubu genel müdürü Navin Shenoy.


    2. 4K ve VR videoları kolayca çalıştırabilirler
    7. Nesil Intel Core işlemciler, yeni medya motoru sayesinde istediğiniz her türlü yüksek çözünürlüklü içeriği kolaylıkla çalıştırabiliyor. Örneğin yeni HEVC 10-bit kod çözme özelliği, 4K UHD çözünürlüklerinde bile üst düzey içerik oynatımını sorunsuz bir şekilde sağlıyor. VP9 donanım hızlandırma özelliği ise, çoklu görev çalıştırırken bile 4K UHD veya 4K 360 derece video oynatımını sorunsuz (ve enerji verimli) bir şekilde mümkün kılıyor. Buradaki amaç yalnızca tüm gün dayanacak bir pil ömrüne sahip olmak değil, ‘Tüm Gün 4K Oynatabilen’ bir pil ömrü sağlamak (9,5 saat).


    3. İlk Intel Core çiplerinden 10 kat daha hızlıdırlar
    Yeni işlemci güncellemesi demek, hızın artması demektir. 7. Nesil Core çipler ise, 2009’da piyasaya sürülen orijinal Intel Core çiplerinden 10 kat daha hızlı. 7. nesil CPU’lar, 2015’te piyasaya sürülen 6. Nesil Core çiplere kıyasla %12’ye kadar daha hızlı üretkenlik performansı ve %19’a kadar daha hızlı web performansı sağlıyor. Beş yıllık bir bilgisayara kıyasla %70 daha hızlı olmakla birlikte, 3,5 kat daha fazla 3D cazibesi vadediyor.


    4. Entegre grafikleri sayesinde Overwatch oynayabilirsiniz
    3D grafiklerden bahsetmişken, Intel CEO’su Brian Krzanich’in Overwatch gibi bir oyunun entegre Intel HD Grafiklerine sahip 7. Nesil bir çipte kusursuz çalışabildiğini IDF 2016’da sergilediğini de belirtelim. Üstelik ayrı bir GPU gerekmeden. Ayrıca, özel bir grafik çözümüne ihtiyaç duyuyorsanız, yeni çiplerle çalışan laptopların bu çözümleri eklemenizi kolaylaştırdığını da belirtmeden geçmeyelim.


    7. Nesil Intel Core işlemcili Acer Swift 7 Yeni 7. Nesil Intel Core işlemci, Acer Swift 7 gibi daha ince ve daha hafif laptop tasarımlarını da mümkün kılacak.


    5. Thunderbolt 3/USB-C ve Windows Hello’yu desteklerler
    Daha önce Intel’in 6. nesil çiplerine dahil edilen Thunderbolt 3/USB-C, 7. nesil CPU’larda da bulunuyor. Mevcut USB 3.0 standardından sekiz kat daha hızlı olan çok amaçlı bağlantı, oyun tutkunlarının harici bir grafik kenetleme noktasını ve bir çift 4K UHD monitörünü sisteme bağlamalarına olanak tanıyor. Yeni 7. Nesil işlemciler, Intel’in RealSense 3D kamerası ile birlikte çalışarak bilgisayar oturumunu parolasız açmayı sağlayan Windows Hello yüz tanıma teknolojisini mümkün kılıyor.


    6. Bazı yeni ve çarpıcı mobil cihazları mümkün kılacaklar
    Mesela bir santimetreden daha ince, rakam vermek gerekirse tam olarak 9,98 mm olarak tasarlanan ilk laptop Acer Swift 7 gibi. Bu fansız taşınabilir cihaz, tüm inceliğine rağmen 7. Nesil Intel Core i5 işlemci, 13,3 inçlik Full HD IPS panel, 8 GB RAM, 256 GB SSD ve iki USB-C bağlantı noktasını bir araya getirmeyi başarıyor. Bu cihaz, 7. nesil Intel Core i3, Core i5 ve Core i7 çipli ultra ince laptoplardan Intel Core m3 işlemcili hafif 2’si 1 Arada laptoplara kadar değişen sayısız yeni cihazdan yalnızca biri.
    Lütfen pano kurallarını okuyunuz.
    Donanım alışverişleriniz için www.tekniks.com.tr ye bekleriz.

  2. #2
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    May 2020
    Mesajlar
    1
    İtibar Gücü
    0

    Where to find the best jewellery workshop in Hatton Garden

    Welcome to City of London Jewellers; jewellers of distinction located in Eldon Street in the heart of London’s prestigious and historic monetary district or ‘square mile’, close to Moorgate Station and Liverpool Street Station. It is one of the great Twelve Livery Companies of the town of London, and dates back to the twelfth century.jewellery repairs London their Hatton Garden workshop has a world repute for restoring damaged or damaged jewellery, resizing rings, antique jewellery restoration, soldering, pearl stringing & re-stringing necklaces, sharpening & cleaning.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Benzer Konular

  1. Donanımım hakkında bilgi
    By fenacore in forum PC Bilesenleri ve Genel Donanım Konuları
    Cevaplar: 3
    Son Mesaj: 04-12-2011, 18:22
  2. iyzi | yeni nesil bilgi
    By fuhgu in forum Web Reklam
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 22-11-2010, 02:15
  3. Dual İşlemciler Hakkında (yardım)
    By Freeguitar16 in forum İşlemci
    Cevaplar: 27
    Son Mesaj: 19-06-2009, 15:41
  4. Intel'den Düşük Voltajlı Yeni Mobil İşlemciler
    By chewbacca in forum Kullanıcıların gönderdiği haberler
    Cevaplar: 3
    Son Mesaj: 21-09-2007, 13:07
  5. Yeni Intel Pentium D İşlemciler
    By Tufoli in forum İşlemci
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 23-03-2006, 00:50

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2