2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    KC
    KC Çevrimdışı
    Administrator Array KC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Oct 2004
    Yer
    İstanbul, Turkey
    Mesajlar
    1.860
    İtibar Gücü
    10

    SAPPHIRE PURE Innovation HDMI Anakart


    YENİ PURE INNOVATION ANA KARTI HDMI ÖZELLİĞİNE SAHİP

    Beyaz geri döndü!

    SAPPHIRE’in yeni AM2 MicroATX HDMI Anakartı, HD Dolby Digital Live ses ve Vista Premium’u destekleyen tümleşik grafik kartı gibi özelliklere sahip

    Grafik çözümlerinde endüstri lideri SAPPHIRE Technology, HDMI çıkışı, tümleşik VistaTM Premium desteği hazır grafik kartı, HD 8-kanal Dolby Digital Live ses ve diğer bir dizi özelliği bünyesinde barındıran AMD-tabanlı anakartlarına eklediği yeni bir modeli, kompakt ve multimedya sistemler için ideal çözüm haline getirmek amacıyla henüz piyasaya sürdü.

    SAPPHIRE’in yeni PURE Innovation HDMI modeli, en son sürüm AMD 690G yonga setinin, IEEE 1394 (FireWire) arayüzleri, tüm üç HDMI, VGA ve DVI çıkışları ve ayrıca tüm arayüz seçenekleri tüm özelliklerini eşsiz bir şekilde yerine getirmekte ve buna karşın oldukça cazip bir fiyata sunulmaktadır. SAPPHIRE’in ticari markası white PCB (beyaz PC Kartı) üzerine geliştirilen yeni SAPPHIRE PI-AM2RS690MHD, AMD’nin güçlü AM2 işlemci aileleri için sağladığı desteği* mevcut tümleşik özelliklerin tamamı ile kombine hale getirmektedir.

    8GB’a kadar Çift Kanallı DDR2 hafızasını destekleyen bu anakart, günümüzün en rağbet gören ofis ve multimedya uygulamalarının gerektirdiği performansı bile sunmaktadır. Entegre ATI RadeonTM X1250 grafik teknolojisi, HDCP1.1 özelliğini desteklemektedir ve VistaTM Premium onaylıdır. Mükemmel video kalitesi ve performansı için, oldukça rağbet gören ATI AvivoTM teknolojisini desteklemektedir. HDMI 1.2 çıkışına ek olarak, 1080p desteğine sahip standart bir VGA konnektörü tümleşik haldedir. Ayrıca DVI-D özelliği, bir PCI-Express DVIO kartı üzerinde bulunmakta olup, böylece 2550 x 1600 çözünürlüğe kadar çift-hatlı DVI çıkışı mümkün olmaktadır. Ayrı bir TV-çıkışı da bulunmaktadır. Eğer sonradan takılacak bir PCI-Express grafik kartı kullanılırsa, sistem dört monitöre kadar SURROUNDVIEWTM özelliğini desteklemektedir.



    Yüksek Çözünürlüklü ses, tümleşik olarak entegredir ve HDMI, SPDIF veya endüstri standardı çıkış jakları üzerinden 8-kanallı Dolby Digital Live ses sunmaktadır.

    * AMD AthlonTM 64 X2, AthlonTM 64 FX, AthlonTM 64 ve SempronTM

    Tümleşik iletişimlerin tamamı, Gbit LAN, 10 tane USB 2.0 portu ve iki tane IEEE 1394 (FireWire) portunu ve ayrıca bir Paralel port ile COM portunu içermektedir. IDE ATA133 desteğinin yanı sıra dört adet SATA-I RAID ve dört adet SATA-II RAID bağlantıları ile en uygun sabit disk performansı sağlanmaktadır. Bir PCI-Express x16, bir PCI-Express x1 ve iki standart PCI yuvasıyla kapsamlı bir donanım seti sağlanmıştır.

    SATA, IDE ve FDD kabloları ve ayrıca ek portlar için çıkış kabloları ve braketlerin tamamı SAPPHIRE’in kapsamlı paketinde, WHQL sürücü CD’si, StompSoft yedekleme ve güvenlik yazılımları seti ve AMD Windows Denetim Fonksiyonuyla birlikte temin edilmektedir.

    RoHS
    SAPPHIRE en güncel kurşunsuz standartlarda üretim yapmakta ve ürünleri tamamen RoHS uyumludur.


    Sapphire PURE Innovation Teknik Özelliklerinin Özeti

    Model: PURE Innovation HDMI PI-AM2RS690MHD
    Yonga seti: AMD 690G
    Soket: AM2
    Hafıza İletişim Hattı: 4* DDR2 Çift 800/677/533 (Maks. 8GB)
    Yuvalar: 1* PCI-E x16,1* PCI-E x1, 2* PCI
    Portlar: 10*USB 2.0 (4+4+2), IEEE 1394 (2) 4*SATA-II, ATA133, FDD
    Video:HDMI, VGA, (DVIO)
    Ses: HD 8-kanal ses / SPDIF çıkışı/ HDMI
    Com portlar:Gbit LAN, COM, Paralel port
    Lütfen pano kurallarını okuyunuz.
    Donanım alışverişleriniz için www.tekniks.com.tr ye bekleriz.

  2. #2
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Mar 2007
    Yer
    ardahan
    Mesajlar
    1
    İtibar Gücü
    0

    I LOVE YOU

    :slm bunlara gerek yok aslın da[glow=red][marq=down][google]

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2