www.agloco.com/r/BBDB5240

Hepimiz Internet'te dönen paranın ve bu paranın her geçen dakika birilerini daha da zengin ettiğinin farkındayız. İsim vermek gerekirse YouTube, Google, MySpace, eBay gibi firmalar...

Bizim gibi sıradan internet kullanıcılarının eline geçen ise bir hiç. İşte bu yüzden AGLOCO'ya katılmak çok akıllıca. Çünkü AGLOCO'nun tek amacı Internet kullanıcıları tarafından yaratılan bu maddi değerin tekrar onlara dönmesi.

Peki ama nasıl? İşin en güzel tarafı da bu. Hiçbir ekstra efor, gayret sarfetmeden aynı şekilde Internet'te surf yapmaya devam ederek..Tek yapmamız gereken Internet tarayımıcızın altına yerleşen bir viewbar (yani ufak reklamları gösteren küçük bir ekran) download etmek ve ayda yalnızca 5 saat çalıştırmak. Yalnızca 5 saat. Bu viewbar henüz download edilemiyor ancak beta aşamasında ve download için hazır hale gelene kadar üye toplamaya başlayabilirsiniz. Böylece hiç zaman kaybetmemiş olursunuz.

www.agloco.com/r/BBDB5240
Özetlemek gerekirse AGLOCO, 1999'da kurulan ve 10 milyon üyeye ulaşan, kullanıcılarına 120 milyon dolar gibi bir meblağ ödemiş AllAdvantage adlı firmanın devamı niteliğinde ortaya çıkan bir firma. Ve bu firma bizlere yani Internet'in gerçek sahiplerine Internet pastasından birer dilim öneriyor. Tek yapmamız gereken AGLOCO'nun açılımında olduğu gibi "A Global Community" oluşturmak.
Kimbilir belki yeni Google karşımızda duruyor.Bu son derece yeni gelişmeden zamanında yararlanmak ve yeni üyeler kazandırmak için acele etmemiz gerekiyor. Üye olduktan sonra aktivasyon e-maili alacaksınız. E-maildeki linke tıkladıktan sonra artık siz de AGLOCO dünyasındasınız ve hiç vakit kaybetmeden yeni üyeler kazandırmaya başlayabilirsiniz. Kazandırdığınız her üyenin Internet'te surf yapması size de para kazandıracak.....


www.agloco.com/r/BBDB5240
aynı bilgisayardan birden fazla kişinin hesap açmasına izin veriyor (Şimdilik 2 kişi gibi görünüyor.) Henüz üye olmadıysanız ve olmayı düşünüyorsanız, aynı zamanda ailenizden birini de AGLOCO'ya üye yapmayı düşünüyorsanız önemli bir nokta var. Önce 2 hesabın birden tanıtımını yapmak size çok fazl bir şey kazandırmaz. Bir tanesi üzerine yoğunlaşın ve o hesapla alt üye toplamaya çalışın. Peki hangisi? İşte bu çok önemli. Siz bir kendi adınıza bir de kardeşinizin adına birer AGLOCO hesabı açmak istiyorsunuz. Önce kardeşinizin adına açın, daha sonra onun üyelik linki ile kendi adınıza açın ve kendi linkinizle üye toplamaya çalışın. Böylece kardeşinizin tek Direct Referral'i siz olduğunuz halde sizin 4 alt seviyedeki üyeleriniz de onun Extended Referral'i olacak. Bu şekilde 2 hesapla daha fazla kazanma şansı doğacaktır.


www.agloco.com/r/BBDB5240