6 sonuçtan 1 ile 6 arası
  1. #1
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Jan 2007
    Mesajlar
    9
    İtibar Gücü
    0

    acil durum**

    ya hepiniz bişey diyosunuz karar verin artuk en iyi program hangisi burdamillein kafasını karıştırıyosunuz en garanti ve parasını ödeyen yer neresi
    lütfen ortak bi karara varın artık böle nereye kadar herkez bi şey atıyo herkez kendine göre kazanıyo herkezin yaptığı kendine göre doğru ama hangisi gerçek doğru buna bi karar vermek lazım bu kadar şeyi idda edenler ellerinde kanıtlarla gelsinler hangisi en iyiyse onu yapalım tamam bu para kazanma olayı ne kadar doğru bende bilmiyorum ama varsa bi aslı bilelim herkez kazansın bu ülkede çoğu kişi zor geçiniyo LÜTFEN BİRİLERİ DUYARLI OLUP OKUSUN VE DOĞRU YOL NE SÖLESİN **BU YOLLARIN HANGİSİ GARANTİ** lütfen elinizdeki kanıtlarla konuşun herkez kullandığı yoldan para kazandığını idda ediyo anlatıcaksanız tam nasıl yapılıyo anlatın yada hiç açmayın duyarlı olnlar ve işin aslını bilenler lütfen bi fikri olmayanlara doğru biyol göstersin saygılarımla S.TERZİOĞLU

  2. #2
    Banned Array
    Üyelik tarihi
    Jul 2006
    Yer
    Bodrum
    Mesajlar
    1.252
    İtibar Gücü
    0
    rotatormaster az ve yavaş ama gerçekten kazandırıyo ve binlerce refererın olması gerekmiyo ........

  3. #3
    Banned Array
    Üyelik tarihi
    Mar 2007
    Mesajlar
    32
    İtibar Gücü
    0
    bu sitelerden bir bak yeterli açıklamalı alacaksın


    http://www.goldbahis.com
    http://heloti.sitemynet.com

  4. #4
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Jan 2007
    Mesajlar
    38
    İtibar Gücü
    0
    Arkadaşım tıkla kazan sörf yap kazan siteleri ile ele avuca gelecek para kazananamazsın. para kazanırsın biraz ama o da kazanmak için harcadığın süreye, bilgisayarına harcadığın elektriğe, internete değmez...

    İnternetten para kazanmak istiyor musun? o halde web sitesi yapacaksın. Kaliteli ziyaretçisi çok olan bir site yapmaya çalışacaksın. Ondan sonra istersen ürün satar komisyon alırsın ki böyle sitelerle yüzlerce dolar kazananlar var veya sitene reklam koyarak reklamlardan kazanacaksın. Ama o da bilgi emek ve sabır isteyen bir iş.

    Birde agloco diye birşey cıkıyor. Baya promosyonu yapıldı baya ilgi cekti. Bir şekilde insanların güvenini kazandı. Bence de agloco sağlam bir site olacak ve uyelerine kazandıracak. dilersen üye olabilirsin. agloco.com

  5. #5
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Dec 2006
    Yer
    izmir
    Mesajlar
    1
    İtibar Gücü
    0
    PARATIKLA HAKKINDA

    Bir Gen Bilişim İnteraktif Reklam pazarlama kuruluşu olan Paratikla.com Türkiye’ye yeni bir internet reklamcılığı anlayışını getirmiş bir reklam yayın sitesidir. Bu sistemdeki amacımız internet ortamında varolma mücadelesi veren kurum kuruluş ve şahıslara düşük maliyetlerle kaliteli reklâm olanağı sağlayabilecek bir internet topluluğu oluşturmaktır.

    Bu platformda hem kullanıcı hem de reklâmveren amaçlarına en uygun ve verimli bir biçimde ulaşarak emekleri en iyi şekilde karşılanmaya çalışılır. Bizim “kazanç-kazanç sistemi” adını verdiğimiz bu çift taraflı kazanç mekanizmasında kullanıcılar hem bilgiye erişmek için bir teşvik unsuru olan ödüllendirmelerle oturdukları yerden para kazanma fırsatını değerlendirmiş; hem de ucu bucağı olmayan internet dünyasında yeni siteler ve ürünler tanımış olacaklar. Reklâmverenler ise Paratikla.com ’un kendilerine sunmuş olduğu “hedef kitlenizi belirleyin” politikası ile istedikleri kullanıcı grubuna ulaşma imkânı bulacaklardır.

    Dünya üzerinde incelendiğinde çok fazla rağbet gören bu sistemi biliyoruz ki Türk kullanıcılar da tanıyor. Sistemimizin test aşamasında olduğu geçtiğimiz dönemde edindiğimiz izlenimler böyle bir sistemin Türkiye’de ve Türkçe hizmet vermesinden dolayı duyulan memnuniyet olmuştur. Bu olumlu destek bizim için çok önemli bir inanç kaynağıdır.

    Paratikla.com Olarak Amaçlarımız;

    uKısa zamanda daha çok reklam verene ulaşarak kullanıcılarımıza daha çok kazanç ve bilgi sağlayabilecekleri bir ortam yaratmak.

    uİnternet reklamcılığını daha iyi tanıtarak sadece internet sitesi sahiplerinin değil bu yöntem aracılığı ile internette var olmayan iş sahiplerinin de reklam yapabileceği anlayışını yerleştirmek.

    uKullanıcılarımıza sürekli yeni içerikler sağlayarak monotonluğu engelleyecek,dinamik bir sistem oluşturmak.

    uDüşük maliyet ve kaliteli kullanıcı kitlesi ile reklam verenin birinci tercihi olmak.

    uİnternet dünyasına yeni girmiş projelerin kendini kabul ettirme ve ilk kullanıcı kitlesiyle tanıştırarak test aşamasını kolaylaştırmak.

    uYepyeni bir sistemle internet sektöründe kalıcı olarak sizlere daha farklı hizmetler sunmak.

    Çok kısa sürede büyük işler başarmış olan Paratikla.com henüz test aşamasındayken bile basın dünyasının dikkatini çekmiş ve haber konusu olmuştur.

    Her geçen gün daha fazla reklâmverene ulaşmayı, böylelikle hem kullanıcılarına hem de reklâmverenlere daha iyi bir hizmet sunmayı hedefleyen Paratikla.com Türkiye de bir ilk olmanın zorlukları ile karşılaşsada hiç yılmadan çalışmaya bu amaçlar doğrulutusunda yenilikler üretmeye devam edecektir..
    http://www.paratikla.com/signup.php?r=16679 üye olabilirsiniz...
    Tıkla Kazan

    Üye Ol Kazan

    Mail Oku Kazan 'la para kazanabilirsiniz.

    Başta avans olarak 5YTL veriliyor. 30 ytl Olunca Havale Ve Eft isteyebilirsiniz.

    kolay gelsin.

  6. #6
    gdi
    gdi Çevrimdışı
    Banned Array
    Üyelik tarihi
    Apr 2007
    Yer
    albania
    Mesajlar
    68
    İtibar Gücü
    0

    en az vakit ayirmani isteyen ve en cok kazandiran

    rotator master falan onlar kazandiriyor ama ayda 5-6 yada 10 $ falan.. hemde binlerce referansin gerekir...

    ama 5-6 referans la binlerce dolar kazanma sistemi olan GDI tavsiye ediyorum sana


    veya agloco

    GDI hakkinda bilgi icin TIKLA BURDA ve acilan siteden Turkce icin turk bayragina tikla .. daha detayli ordaki webmaster ile iletisime gec...

    umarim begenirsin...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2