Merhaba arkadaşlar;
Tanıtacağım şirket birçoğunuzun öncede duyduğundan eminim. Ben bu sistemi 3 yıl önce duymuştum ama işin içinde kredi kartı olduğu için çekinmiştim. Fakat şimdi farkına varıyorum ki SSL ile şifrelenmiş bir site ve o sitede bütün .ws domain adı haklarını satın almış ise dolandırıcılık yapması mümkün olmayacaktır.
Adres: GDI Turkey - GDI International- Evinizde Çalışarak Gelir Elde Etme İmkanı
Sistemi basit bir dille şöyle anlatabilirim:
Bir dükkanınız olduğunu var sayalım ve dükkanınızda beyaz eşya satışına giriceksiniz. Hemen gidip beko, arçelik... gibi markalardan bayilik talebinde başvuru yapıyorsunuz ve onaylandığında onların ürününü kendniz alıp satıyorsunuz.
Tabi benim söylediğim sistemde sadece 10$ bir yatırım yapıyorsunuz, sattığınız şey ise yine bir web sitesi. Ama bunun en büyük farklarında biri sizin satmamanız, sadece size verilen adrese tanıdıklarınızı yönlendrmek. Diğer farkı ise tanıdıklarınızın da yönlendirdiği 5 kademe de daha size kazanç sağlaması. Net olmak gerekirse her satışına vesile olduğunuz adres için 1$ kazanıyorsunuz, ve 5 kademe altınızdakilerden dahil 1$ alıyorsunuz. Sistemin içinde 1 hafta içinde 5 üye yapanlara 100$, 10 üye yapanlara 200$ gibi bonuslar var, bonus almanız için ise minmum 2 üye yapmanız yeterli bu da 34-40$ gibi bir miktara eşit. Ve Bunların hepsi sadece oturduğunuz yerden gerçekleşiyor.
Siteye karşı biraz daha ılımlı bakmanızı sağlıyacak bir şey daha belirtmek istiyorum. Şirketn sponsorlarını aşağıda görebilirsiniz:

Eminim içlerinden en az birini duymuşsunuzdur. Ayrıca Google adresine de bakabilirsiniz.
Eğer üye olabiilirim ama ilk önce kullanıcı ara yüzünü ve görmek isterdim para vermeden önce diyorsanız (benim gibi). Üyelik formunu doldurduktan sonra kredi kartı bilgilerini kendi kartınızdaki son iki numarayı değiştirerek girin. Site 7 gün boyunca memnun kalmazsınız diye zaten ücret almıyor ve geri ödeme garantisi veriyor. Bu yüzden yanlış bilgi ile girseniz dahi kabul ediyor ve siz sietniz hazırlayarak ve 10 tane mail adres alarak işe başlayabiliyorsunuz. Bende kredi kartı bilgisini yanlış girdim, güven duymadığımdan dolayı. Fakat site sahibi olarak giriş yaptığımda karşıma gelen kullanıcı paneli ve sitenin ciddiliği çok hoşuma gitti. Sizde başlarken dediğim şekilde girip kayıt olabilir ve beğenirseniz 28 gün içinde kredi kartı bilginizi doğru girmeniz gerekir. Bu ara da sadece kredi kartı değil banka havalesi de var. Tabi bizim bankalar sağolsun 15$ üstüne komisyon alıyorlar ve 13 ytl vericeğimize 33 ytl oluyor.
Grubumuza dahil olan herkese sınırsız destek sunulmaktadır. Üye olduktan sonra menüden upline a tıklayarak üstünüzdeki 5 kademenin mail ve telefon bilgilerini görüp, istediğiniz soruyu sorabilirsiniz.
Adres: GDI Turkey - GDI International- Evinizde Çalışarak Gelir Elde Etme İmkanı