Resim paylaşımında kazanç devri. Share-a-pick
Evet share-a-pick adındanda anlaşılacağı üzere bir resim paylaşım sitesi. Siteye üyelik bedava ve hiçbir sürpriz ödemede çıkmıyor karşımıza.


Nasıl üye olacağım:

Siteye girince, yukarıda "Free Signup" linkini tıklıyoruz ve karşımıza gelen kısacık formu dolduruyoruz. hepsi bu.

Resimlerimi nasıl yükleyeceğim:

Siteye "Members Area" linkinden kullanıcı adı ve şifrenizi girdikten sonra kontrol paneliniz karşınıza çıkıyor. Buradan "My galleries" isimli linke tıklıyoruz ve galerimizin ismini veriyoruz. Galerimiz hazır. şimdi isterseniz aşağıdaki kutucuklardan resminizi yükleyin istesenizde share-a-pick'in üyelerine sağladığı en büyük kolaylık olan bedava upload programını bilgisayarınıza indirip kurun ve bu program sayesinde istediğiniz kadar resimi tek tıklamayla gönderin.

Not: program galeri oluşturmayı desteklemiyor bu yüzden galerinizi site üzerinden oluşturmalısınız.

Önemli uyarı: Site kesinlikle porno, şiddet v.b içerikteki resimleri kabul etmiyor. Ancak erotik içerik yükleyebilirsiniz. örnek olarak

http://www.shareapic.net/content.php?gid=88775&owner=fatalflex55

linkinden ne kadar erotikliğe izin verildiğini ölçebilirsiniz. Ayrıca "ben koyarım onlar silene kadar durur" diye düşünmeyin çünkü galerileriniz admin onayından geçmeden yayınlanmıyor. Bu onayda 10dk ile 2 saat arası (sitenin yoğunluğuna bağlı olarak) sürüyor.

Nasıl para kazanacağım?


Evet galerimizi oluşturduk şimdi ne olacak? isterseniz arkadaşlarınıza emaille gönderin, isterseniz forumlara girip resim bölümlerine resimlerinizi yerleştirin, isterseniz de kendiniz tıklayın (sabrınız yeterse ) Resim yerleştirme ile ilgili yönergelere yazının sonunda ayrıntılı bir şekilde yer vereceğim.

Finansal konular:

Share-a-pick'e resimlerimizi yerleştirdik, tıklamalarda geliyor , parada kazanmaya yavaş yavaş başladık. Paramızı ne zaman nasıl alacağız?

Hesabınızdaki para $20 olduğu anda paranızı isteyebiliyorsunuz paranız paypal hesabınıza yatırılıyor (yani bir paypal hesabınız olması gerekiyor) Paypali uluslararası bir elektronik kredi kartı olarak düşünebilirsiniz. Paypaldeki paranızla çok ünlü olan Rapidshare' e paralı üye olup hiç beklemeden downloadlar yapabilirsiniz. E-bay'den alışveriş yapabilirsiniz. Son zamanlarda büyük bir atılım göstererek e-bayle birleşen Gittigidiyor.com dan da alışveriş yapabileceksiniz. (alt yapıları hazırlanıyordur.) Site kesinlikle güvenilir ve paranızın üzerine yatmıyor. (kendimden biliyorum)

Güvenilirliğinin ispatı google ile anlaşmalı olması ve adsense ile de para kazanabilmenizden geliyor.


Google Ad sense ile çifte kazanç

Google ad sense hesabınız mı var? siteye, ekleyin acount pininizi sizin resimlerinizin gösterildiği sayfalarda sizin google reklamlarınız gösterilsin ve tabiki parasıda tamamen size gelsin.

Google hesabınız yok ve web sitenizde yok. Hiç problem değil. Share-a-pick bir google ortaklığı olduğundan, bir adsense hesabı açtığınızda site kısmına http://www.shareapick.net yazmanız yeterli oluyor. Goggle'ın bir haftalık rutin araştımasından sonra hesabınız aktif oluyor ve kazançlarınız bu sefer direk sizin belirteceğiniz banka hesabınıza EFT ile nakit olarak yatırılıyor. (Sadece google reklam kazançlarınız)


Kısa, kolay yöntem:

Galerinizi oluşturun ve açın "Select all" tuşuna basarak tüm resimlerinizi seçin. Şimdi sayfanın altına gidin ve açılır menüden "Get complete links for selected files" seçeneğini seçip "Go" tuşuna basın açılan sayfada resimlerinizin size para kazandıracak linkleri yer almakta.

En alttaki kutucuktaki tüm linkleri seçin (bu linkler forum sayfalarına yerleştirilmek içindir).
sevdiğiniz üyesi olduğunuz bir foruma girerek, resimler bölümüne yeni bir başlık açın. Başlığa resimlerle ilgili, ilgi çekebilecek bir cümle girin ve mesaj kısımınada Share-a-pickten kopyaladığınız linkleri yapıştırın.

Göndere tıkladığınızda linklerin otomatik olarak sizin resimlerinizin tumbnaillerine (küçültülmüş haline) dönüştüğünü göreceksiniz.

Artık insanlar bu resimlerin büyük hallerini görmek için üzerlerine her tıkladıklarında sizde para kazanacaksınız. Ayrıca resimler yeni pencerede açıldığından, resim izlenirken yukarısında sizin google reklamlarınız görünecek ve yine para kazanacaksınız.

Hiç birini düşünmeyin her şeyi boşverin resimleriniz asla silinmeyecek ve size para kazandıracaklar.

Hemen üye olun sizde internetten para kazanmaya başlayın.

Koyacak resim mi bulamadınız. "public galleries"linkinden beğendiğiniz başlığı aynen kopyalayıp galeri ismini değiştirip kendi hesabınıza ekleyin. Kimsenin birbirine karıştığı yok. herşey serbest. Ne kadar çok galeri o kadar çok resim. Nekadar çok resim o kadar çok kazanç.


Üyelik İçin Tıklayın
http://www.shareapic.net/ref.php?owner=fatalflex55