Mobil şebekede hayaller yarışacak


Turkcell MobilGelecek yarışmasının tanıtım toplantısı 29 Mart tarihinde İstanbul Teknik Üniversitesi’nde gerçekleştirildi. “İnovasyon aracılığıyla yeni ürün ve hizmetlerin geliştirilerek ekonomiye hareketlilik ve istihdam sağlanması” hedefiyle düzenlenen yarışmanın bilgilendirme toplantıları diğer illeri ve üniversiteleri kapsayacak şekilde sürecek.

Turkcell’in, Türkiye’deki teknoloji tutkunu gençlerin yaratıcı çalışmalarına destek vermek, inovasyonu özendirmek ve yaratıcılığa değer verildiğini göstermek amacıyla yaptığı MobilGelecek yarışmasıyla yaratıcı, yenilikçi genç beyinlerin sunduğu özel projeler ödüllendirilecek.

Turkcell MobilGelecek Yarışması’nda beş ayrı ödül kategorisi bulunuyor. Önerilen çözümve hizmetin sağlayacağı “Bireysel yarar”, “Kurumsal yarar” ve “Toplumsal yarar”a göre “En iyi teknoloji”, “En iyi iş modeli” ve “En iyi akademik çalışma” kategorilerinde her dalın birincisine 30.000 YTL tutarında para ödülü verilecek. Toplam ödül 150 bin YTL'yi buluyor.

Üniversite öğrencilerine yönelik tasarlanan yarışmaya bireysel olarak başvurulabileceği gibi, bir çalışma grubu olarak veya bir firma adına da başvurulabiliyor. 25 Mayıs’a kadar başvurabileceğiniz yarışmayla ilgili başvuru formu http://mobilgelecek.turkcell.com.tr adresinden indirilebiliyor.

Kaynak : veteknoloji.com