3 sonuçtan 1 ile 3 arası
  1. #1
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Jan 2007
    Mesajlar
    1
    İtibar Gücü
    0

    aglocoyla süper kazançlar özellikle üye kazandırarak

    Agloco üyelerine, yani internetin gerçek sahibi olan biz kullanıcılara, internette surf yapmaları karşılığında gelir sağlayan bir başlangıçtır. Agloco üyelerine arkadaşlarını buraya davet etmeleri halinde de gelir sağlıyor. En iyi yönüne gelince üyelik tamamı ile ücretsiz.

    Agloco "A Global Community" anlamına gelmektedir.

    Peki bu sistem nasıl çalışır? Üye olduktan sonra bir viewbar indirerek bilgisayarınıza kuruyorsunuz.
    Bu viewbar ne kadar süre internette online olduğunuzu hesaplayor ve buna göre de ne kadar kazandığınız belirleniyor.Şu anda sistemden ayda 5 saate kadar kazanabiliyorsunuz.Bu viewbar önümüzdeki günlerde kullanıma sunulacak.Bu arada siz üye sayınızı artırabilirsiniz.Çünkü Agloco'nun beta aşamasında üye olan kişilere bir takım sürprizleri olacağı duyuruldu.

    Sistemde 4 seviyeli bir alt üyelik(referral) bulunmaktadır. Mesela 5 kişi sizin ID numaranız üzerinden üye oldu. Bu kişilerde 5 üye kazandırdı ve 4 seviye bu şekilde tamamlanırsa Agloco'nun hesap makinesine göre aylık kazancınız 4886.5 olur. Bu Agloco nun piyasada bulacağı hisse değeri üzerinden hesaplanacaktır.

    Agloco nasıl para kazanır derseniz %10 kazanmaktadır. Yani kazancının %90 nını üyelerine dağıtacaktır. Üyelik işlemlerini aşağıdaki linkten yapabilirsiniz

    www.agloco.com/r/BBBN3613

    Agloco'nun yaptığı bazı açıklamalara değinmek istiyorum.

    Viewbar'ın ilk sürümünün 7 ile 10 hafta içerisinde hazır olacağı duyuruldu.Bu sürede sunucu planlamalarının yapılacağı, reklamlar için anlaşmalar imzalanacağı ve değişik işletim sistemleri için Viewbar tasarlanacağı da açıklandı.Viewbar çıkmadan AGLOCO'ya üye kazandırmaya başlamak bizim yararımıza olacak.
    AGLOCO kendine koyduğu hedefi 1 Temmuz 2007'ye kadar 10.000.000 (on milyon) üye olarak açıkladı. Bu, 7 aydan kısa bir süre demek. Geçmişte AllAdvantage'ın 10.000.000 üyeye 18 ayda eriştiği biliniyor. Bu da AGLOCO'nun ne kadar iddialı olduğunu gösteriyor. Ama bu hedefe ulaşması halinde, mevcut internet koşulları içerisinde, şirketin değerinin 250 Milyon dolar ila 400 Milyon dolar arasında olacağı tahmin ediliyor.
    Bir başka açıklama ise AGLOCO, network'unuzdeki her 5 kişi için (direct veya extended) gelirinizi 2 katına çıkaracak.
    kayıt için: www.agloco.com/r/BBBN3613

  2. #2
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Nov 2006
    Mesajlar
    17
    İtibar Gücü
    0
    Kurallara uyalım.

    "Forumda daha önceden başlık açılarak duyurulmuş ve referans yöntemi ile para kazandıran sponsorların yeniden başlık açılarak tanıtımı yasaktır.

    Konu ile ilgili başlık açan kişiden sonra aynı site ile ilgili referans linki vermek yasaktır."

  3. #3
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Jun 2007
    Mesajlar
    21
    İtibar Gücü
    0
    everything that has a begining has an end

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2