2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Aug 2007
    Mesajlar
    1
    İtibar Gücü
    0

    Arkadaşlar Toshiba A75-S1253 laptopum var

    ama fanı soğutamıyor . Pentium 4 Processor 538 supporting HT 3.2 Ghz . Birkaç kere toshiba yetkili servisine götürdüm sadece fanı temizliyorlar ve 20-30 dolar alıyorlar. toplam 3 kere götürdüm. Size soracağım şey ; Kadıköyde laptoplara güçlü fan takan yerler var mıdır? varsa nerdedir ? Ayrıca laptoplar için harici soğutucu platform tarzı şeyler var vatanda pcgold da gördüm işe yarıyorlar mı ?

  2. #2
    Administrator Array csniper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Nov 2004
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    3.371
    İtibar Gücü
    10
    Kadıköy'de bu tür fanları satan yerler var. Özellikle yazıcıoğlu iş hanında vardı. Ama fan alırken bilgisayarıda götürmeniz ve adama sormanız en iyisi olucaktır. Fan'ın uymadığı durumda değiştirme gibi bir imkanınız olur.

    Notebook'lar için üretilen soğutucular ısı düşüşü sağlayabiliyor. Ancak görüntü ve taşıması sorun olabilir.
    Çalışma mantığı olarak notebook'uk hava girişinin olduğu yere yerleştirilen bir fan yardımıyla hava girişine gönderilen hava ile notebook'un fan'ına doğru hava üfleniyor.
    Sizi rahatsız eden konuşma, küfür veya forum kurallarına aykırı olan mesajları, avatar'ın altında bulunan butonuna basarak bizleri bilgilendirebilirsiniz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2