2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Oct 2007
    Mesajlar
    2
    İtibar Gücü
    0

    Exclamation Türkiye'ye ÖZEL İnternetten Para Kazanma Sitesi!

    Aslında bu tip reklam oku, reklama tıkla, sitelere kaydol gibi sisteme sahip binlerce site var. Ama çoğu yurtdışındakiler için ve onlar para kazanıyor bizim gibi küçük ülkelerdekiler değil. Bu sistem "aktif" olarak Türkiye'de pek yok. Ben de bu sistemi Türkiye'ye taşımaya karar verdim çünkü bu yöntem hem reklamverenler için kazançlı hem reklamı okuyanlar için. Sistem yeni ve üye sayısının artması önemli. Şu anda reklam bulunuyor ve sistem çalışıyor ama sistemde daha çok reklamın olması için reklamverenlerin siteye reklam vermesi bunun için de sistemin üye sayısının artması gerekiyor. Siteyi duyurmaya başlayalı sadece 3 bilemediniz 4 saat oldu ama üyeler kaydolmaya başladı. Siz de ilk kaydolanlardan olun ve daha çok kazanın!

    Sistem şöyle:

    Reklamveren, belli bir süre sitesinin gezilmesi, reklamının okunması yada sitesinin üye sayısının artması için sisteme reklam veriyor.

    Reklamverenin isteğine göre bannerının gösterilmesi, üyelere email atılması yada kaydolma gibi seçeneklerle reklam yapılıyor.

    Üyeler reklamları okuyup reklamverenin sitesini gezerek yada sitesine kaydolarak para kazanıyor.


    Niye şirketler bu siteye reklam versin?

    Dünyada binlerce site bu işi yapıyor ve burada milyon dolarlık bir sektörden bahsediyoruz aslında. Yıllardır varolan ama ülkemizde nedense yapılmamış olan bu sistem herkes için avantajlı. Çünkü reklamverenler google gibi firmalara reklam vermek ve bu sitelerin reklamlarını barındıran sitelerde reklamlarının yer alması için 0.1$ ile 2$a kadar çıkabilen değerlerde para ödüyorlar. Onlara kimse tıklayan kişinin sitelerinde belli bir süre kalacağını, sitelerine kaydolacağını garanti etmiyor.

    KazançlıReklam ise GARANTİ EDİYOR!

    Çünkü üyeler belli bir süre siteyi gezmeslerse kazanamıyorlar. Yada "Kaydol Kazan" reklamıysa husus, reklamverenin sitesine kaydolmazlarsa kazanamıyorlar.


    Ben bu sistemden nasıl para kazanırım?

    Siteye kaydolurken ilgilendiğiniz alanlar soruluyor size ve o ilgi alanlarınıza göre size e-mailler geliyor. Bu e-maillerde reklamverenin reklamı ve linki bulunuyor. Bu linke tıkladığınızda reklamverenin sitesine yönleniyorsunuz ve reklamın süresi geri sayıyor. Süre tamamlandığında kredi hesabınıza aktarıldı uyarısı göreceksiniz.

    Aynen bu mantıkla sitedeki üye bölümünüze girdiğinizde "Tıkla Kazan" bölümüne girip oradaki bannerlara tıklayarak reklamverenin sitesini ziyaret edip gene para kazanabiliyorsunuz.

    Bir diğer şu an aktif olan yöntem de "Kaydol Kazan". Bu bölümdeki sitelere üye olup üye olduğunuzu bildiren e-mail metnini gönderdiğinizde bilgilerin doğruluğu kontrol edildikten sonra krediniz hesabınıza aktarılıyor.

    Sistemde sadece kendi çabanızla kazanmıyorsunuz. Eğer sizin referansınızla sisteme başka üye kazandırırsanız onların kazancından da kazanıyorsunuz. Onların sisteme üye yaptıklarından ve hatta yaptıklarının yaptıklarından bile kazanıyorsunuz. Bunun için sadece üye bölümünüzdeki "Referans Merkezi" bölümünde yer alan referans linkinizi arkadaşlarınıza vermeniz yeterli. O linkten arkadaşlarınız kaydolduklarında otomatikman sizin altkatılımcınız oluyorlar. 1. Seviye direk olarak kaydettirdiklerinizin kazancından % 20, 2. Seviye altkatılımcınızdan % 10, 3. Seviye altkatılımcınızdan da % 5 kazanıyorsunuz. Birçok kişi Titan diyebilir bu sisteme yada HerbaLife ve bunun gibi hepimizin bildiği binlerce piramit sistem. Ama KazançlıReklam sizden para almıyor, size ürün satmıyor ve satın demiyor. Bu sadece sistemin büyümesini sağladığınız için size verilen bir ödül, başka bir şey değil. Dediğim gibi üye olmak ÜCRETSİZ ve para vermiyorsunuz, aksine para alıyorsunuz!

    Eee başka?

    Birçok yalan dolan sitede olduğu gibi zengin olma sözü vermiyorum. Hatta baştan söyleyeyim zengin olamazsınız! Ama zaten hergün internete giriyorum siteleri geziyorum gezdiğim site için üç beş bir şey kazansam fena olmaz diyorsanız bu sistem tam size göre.

    Eee yabancı milyon tane bu tip site var diyorsun buna niye kaydolayım diye de sorabilirsiniz. En başta site Türkçe gezeceğiniz sitelerin de büyük bölümü Türkiye'deki şirketlerin olacak. Yani vay Amerika'da şu ürün şu fiyataymış, öyleymiş, böyleymiş deyip "sadece bakmak" zorunda değilsiniz! Size yabancı sitelerin hiçbiri hesabınıza havale yaparak ödeyemez. Üstelik havale masrafıydı bilmem ne masrafıydı diye para da kesilmiyor. Ulaşılması kolay 30milyona ulaştığınızda size paranız ödeniyor. Şu site ödemedi tüh Allah belasını versin demek yerine beni bulmanız da mümkün. Ödemez diye düşünenler için söylüyorum. İsteyene ev adresimi, telefonumu vs de vereyim. 30 milyon için aileme ait evimi, telefonumu değiştiremem herhalde


    Ve son olarak tabi ki adres

    www.kazanclireklam.com
    Konu dlulnet tarafından (03-10-2007 Saat 20:41 ) değiştirilmiştir.

  2. #2
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Oct 2007
    Mesajlar
    2
    İtibar Gücü
    0
    Yeni bir durum sözkonusu olduğu için eklemek istedim.

    Kaydolduğunuz için 0,5YTL, her sisteme kaydettirdiğiniz üye için ise 0,05YTL otomatikman kazanıyorsunuz!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2