2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    KC
    KC Çevrimdışı
    Administrator Array KC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Oct 2004
    Yer
    İstanbul, Turkey
    Mesajlar
    1.860
    İtibar Gücü
    10

    Foxconn F1 Intel P45 Quad CrossFire X destekli anakart


    CES 2008 elektronik fuarında tanıtılan bilgisayar donanımlarından en dikkat çekenlerinden biride Foxconn un Intel P45 chipsetli Quad CrossFire X destekli anakartı oldu. Ati nin CrossFire X desteğini ortak kuruluşu olan AMD ye özel bir sistem olarak devam ettireceği söyleniyordu ancak P45 ile bu konuda rakip üreticininde bu sistemi kullanmasına izin verildi ve bu anakartta bu konudaki ilk örneklerden biri oldu. Quad CrossFire X yani 4 adet ekran kartını crossFire olarak kullanımına olanak sağlayan bu anakart 2 PCIe x16 veya 4 PCIe x 8 desteğine sahip.



    Anakart aynı zamanda kendi üzerinde dahili bir su soğutma sistemine sahip. Isınan tüm yarı iletken veya tümleşik devreleri kapsayan bu soğutmanın boruları arka panele doğru uzatılarak dışardan bağlantıya göre tasarlanmış.



    Fiyatı veya Türkiye'ye ne zaman gelebileceği konusunda bir fikrimiz yok ama üst seviye bir kart olarak yüksek fiyatla geleceği kesin.
    Lütfen pano kurallarını okuyunuz.
    Donanım alışverişleriniz için www.tekniks.com.tr ye bekleriz.

  2. #2
    Uzman Array MrPerFormance - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Oct 2006
    Yer
    Buca/İzmir
    Mesajlar
    2.233
    İtibar Gücü
    20
    anakart sıvı soğutmaya elverişli yapılmış pcı-ex slotları dengeli yerleştirilmiş ve resimde de görüldüğü gibi 4 tane 3870 takılabiliyor.ileri düzey test rekorları için güzel bir kart olmuş bence nvidia şu an zor anlar yaşamakta olsa gerek.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2