2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Jan 2008
    Mesajlar
    4
    İtibar Gücü
    0

    sörf yaparken para kazan

    turkumehmet
    Biliyoruz ki bugün internet hayatımızın büyük bir parçası oldu. İnternetten alışverişler yaptık, yeni dostluklar kurduk, oyunlar oynadık ve hatta bazılarımız yemeklerini dahi internetten sipariş etti. İnternet sayesinde hayatımız kolaylaştı. Ama fark ettiyseniz hep tükettik. Ben size interneti sadece tüketim amaçlı kullanan kesimden çıkıp internetti bir ticarethane olarak kullanan insanların arasına katılmanızın ne kadar kolay olduğunu anlatacağım.İsterseniz şuan bu yazıyı okumayı bırakabilir, vazgeçebilirsiniz.
    " Hadi canım internetten para mı kazanılır? " diyebilirsiniz.Çok basit bir örnek vereyim. Benim bilgisayarım günde ortalama 15 saat açık.
    Saat başına 0,9$ kazandığımı düşünsek.Günde 13,5$ , Ayda 405$ işte bu kadar basit.400$ belki sizin için çok büyük bir para olmayabilir. Ama şunu unutmamak lazım ben size herhangi bir iş söylemedim. Yani sadece bilgisayarınız açık kaldığı için bu parayı kazanacaksınız.Nasıl mı?Ben denedim. Şimdi sıra sizde
    Yazının geri kalanında bunun nasıl olacağını öğreneceksiniz. Yalnızca 10 dk sonra para kazanmaya başlayacaksınız.
    SURFJUNKY Nedir?Surf Junky internette otomatik sörf yapan bir sitedir. Bu siteye üye oluyorsunuz (kullanıcı adı ve şifrenizle). Sonra siteye girip sörf linkine tıklıyorsunuz, bilgisayar kendi kendine sörf yapmaya başlıyor. Yani otomatik yönlendirme oluyor sayfalar arasında, sayfalar değişip duruyor kendi kendine. Bu şekilde Surf Junky yarım saatte 0.45 ile 0.75 dolar arasında size para kazandırıyor. Bundan sonraki kazancınızı siz belirliyorsunuz. Ne kadar uzun süre internette (sörf programı açıkken) kalırsanız o kadar fazla kazanıyorsunuz. Surf Junky, reklamını yaptığı siteleri ziyaret ettiğiniz için size para ödüyor.Surf Junky ‘e üye olmak tamamen ücretsizdir. Hiç bir şekilde ve hiç bir zaman kredi kartı bilgilerinizi veya para ödemek durumunda değilsiniz.Paramı ne zaman alacağım?Paranız en az 25 dolar olunca, site her ayin 1 i ve 15 i arasında hesabınıza yatırılıyor.
    · Earn Up To $.75 Per Hour!
    · Get Paid For 3 Levels Of Referrals
    · Earn Money Joining FREE Websites
    · Payments Sent On The 15th Of Every Month
    İlk paranızı alabilmek için ilk 3 maddeyi yapmanız gerekiyor. Yani saatte 0,75$ kazanmaya başlamalı ve en az 3 tane referansınız olmalıdır. Aksi halde paranızı alamazsınız. Buda belki 1,5 ayınızı alabilir. Ama şunu da unutmamak lazım bu sürede ciddi bir para birikecektir. Beklemeye bence değer.

    SURFJUNKY'e Nasıl Üye Olacağım?

    SURFJUNKY E BURADAN ÜYE OLABİLİRSİNİZ (Get Paid To Be A Surf Junky!)

    Açılan sayfada "Sign up" yazan yere tıklayın ve kullanıcı adı, şifre ve mail adresinizle üye olun. Şifrenizde harf kullanmayın. (Bildiğimiz mail adresi alırken yaptığımız yada herhangi bir foruma üye olurken yaptığımız basit bir üyelik işlemi bu) Siteye üye olduktan sonra kullanıcı adınızla giriş yapıp hemen Surf e başlayabilirsiniz. Bunun için, giriş yaptıktan sonra açılan sayfada sol taraftaki menüden “Earn money“ yazan yere tıklıyorsunuz.
    Açılan sayfada: “Click here to start the Surf Junky browser” Yazan yere tıklıyorsunuz ve otomatik surf başlıyor.SURFJUNKY den paramı alabilmek için ne yapmalıyım?Üye olup surfe başladıktan sonra, sitede bir iki işlem yapıp, parayı alma seklinizi belirlemeniz gerekiyor.

    Paranızı almak için yapmanız gerekenler:Basit bir Paypal üyeliğiniz sayesinde paranızı alabilirsiniz.Paypal dan kredi kartlarınıza artı bakiye olarak parayı talep edebilirsiniz.(Türkiye'de World ve Bonus Kartlar da sorunsuz şekilde paranızı talep edebilirsiniz)

    ÇOK ÖNEMLI NOT:Surf Junky de otomatik surf yaparken sadece bir tek sayfada surf yapmalısınız. Yani daha çok para kazanmak için internet explorer'inizda aynı anda birden fazla surf sayfası açmamalısınız. Sistem bunu sahtekarlık olarak kabul ediyor. Bir de tek bilgisayardan bir tek hesapla giriş yapmalısınız. Ayni bilgisayardan, farklı zamanlarda da olsa farklı kullanıcı isimleriyle giriş yapmayın. Bu şekilde bir sahtekarlık yaparsanız hesabiniz iptal edilebilir. Dürüst olduğunuz taktirde hiçbir sorun çıkmadan paranız hesabınıza yatacaktır.



    bırde bu Click here to start the Surf Junky browser yaptıktan sonra sayfa bembayaz görünüyor ve 20 bır bu kendını yenılıyor ama bırsey görünmüyor bi acıklama

  2. #2
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Jan 2008
    Mesajlar
    33
    İtibar Gücü
    17

    kardeş boşa uğraşma

    Boşa uğraşmayın. Ödeme yapmıyorlar. Benden tavsiye ama uğraşmak isteyenler uğraşsın.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2