Değerli forum üyeleri;
Bazı forumlarda A.W.Surveys sitesi hakkında değişik yorumlar okudum. girdim baktım ve ve edindiğim bilgiye göre;
Forumlarda yazılanlardan bazıları ödeme aldıklarını bazıları ise alamadıklarını yazmışlar birde ben deneyim dedim.
Tabi bende hemen uye oldum ve 27 dolardan sonra kendime alt referans olarak çoğu sanal olmakla birlikte yeni üyelikler aldım (her referans uye için 1,25 dolar veriyor) ama tabi alt uyeliklerde linklere tıklamadım. ve yine bu alt uyelikleri de çalıştığım okuldaki bilgisayarlardan aldım. sonuçta 75 doları geçtim ve ödeme istedim 75 doları geçmeyince ödeme isteyemiyorsunuz paypale 25 dolar komisyon kesileceğini ve 50 dolar ödeneceğini yazıyordu olsun o da yeter dedim ve istedim. 5 gün geçti ve mail adresime gelen mail işte aynen böyleydi:
Hello ....,

We have processed and Denied your payment of $50. Your Account has been flagged for what appears to be fraudulent activities, for more information please read below.
This could be for any of the following reasons:
- Same IP Address (All of your referrals signed up from the same computer)
- Low or no Survey taking ratio (Your referrals took 0 surveys)
- Promoting A.W.Surveys in a way that violates our T.O.S.
- Other Fraudulent Activity detections we have in place
Please Open a Ticket with us if you believe your account has been flagged incorrectly. Do not reply to this E-Mail.
Thank you,
A.W.Surveys

İngilizcem pek iyi değil ama tek referanslarımın tek ipden olduğu ve referansların hiç yorum yapmadığı ve sitelere tıklamadığı için ödeme yapamayacaklarını yazıyor gibi.
Bende bu iş doğru yapılsa ödeyecekler fikrine vardım ve yeni bir üyelik aldım ve bu sefer farklı bilgisayarlardan ve farklı iplerden olsun diye arkadaşlarımla berber yapmaya karar verip denemek istedim.
Bana destek olmak isterseniz
Referans Linkim: http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=isoli05

Üye olmak isteyen bu linke tıklayıp sağ taraftaki create new account yazan yerden üye olabilirler türkçe karakter kullanılmayacak. giriş yatıktan sonra alttaki 6 ve 4 dolar yazan linklere tıklayıp açılan sayfalardaki linklerin altındaki boşluklara o siteler hakkında görüş yazılacak it's a good site,really this is very nice,great site this v.s.
1)Ödemeler en az 75 dolara ulaşınca yapılıyor.
2)Girişte 6 dolar alıyorsunuz ve 3-5 tane linki bitirdiğinizde 27 dolara ulaşıyorsunuz.
3)her ay linkleri değiştirdikleri söyleniyor ve her referans uyelerden 1,25 dolar kazanıyorsunuz beraber deneyelim ödeme alırsam burada yayınlayacağım ve hep beraber devam ederiz.
Ayrıca bu site http://www.topsurveys.com/ sıralamada açık farkla hep birinci.