arkadaşlarımızdan gelen yoğun istek üzerine bu konuyu açmak istedim.

ADIM 1

öncelikle http://bux.to/?r=bendenx adresine giriyoruz. Vr açılan sayfanın orta kısımlarında Join now and receive a $0,05 Sign-up Bonus yazan yere tıklıyoruz.



ADIM 2

Açılan sayfadaki üyelik bilgilerimizi eksiksiz olarak dolduruyoruz. (Dikkat: Buradaki e-mail adresiniz, kazancınızı alabilmeniz için PayPal’a kayıt olurken kullandığınız e-mail adresiniz olmalıdır. Ayrıca REFERRER kısmında oynama yapılmaması, üst referansınız olmasını sağlayacağı için kazancınızın artmasına neden olacaktır.)




BUX.TU üyelik işlemini de bitirdik.

Şimdi sıra, sitenin kullanımı ve nasıl para kazanacağımız öğrenmeye geldi.

ADIM 3


Para kazanacağımız
BUX.TU
adresine girip, açılan sayfanın sağ üst kısmında bulunan LOGIN yazan yere basıyoruz ve kayıt olurken belirlediğimiz kullanıcı adı ile şifremizi yazarak, siteye LOGIN oluyoruz.



ADIM 4

Daha sonra açılan sayfadaki Surf Ads yazan yere basarak, para kazanacağım reklam linklerinin olduğu sayfaya geçiyoruz. Sayfadaki reklam linklerine sıra ile tıklayarak, açılan her yeni sayfanın 30 SANİYE saymasını bekliyoruz. Sayım bittikten sonra DONE yazıp YEŞİL TICK işareti çıkınca, para hesabımıza eklenmiş demektir.







ADIM 5

Bu işlemi her 24 saatte bir tıklayarak kumbaramızı dolduruyoruz. Ne kadar paramız olduğunu MYSTATS bölümüne girerek öğrenebiliriz.




FINAL

Kumbaramızdaki miktar 10$ olunca, MYSTATS bölümünde bulunan CASHOUT/CONVERT sayfasına gireceğiz. Sayfadaki CONVERT TO CASH VIA PAYPAL yazan yere basarak, kazandığımız parayı kendi PAYPAL hesabımıza anında geçireceğiz ve YASAL RAPIDSHARE PREMIUM hesabımızı ücretsiz olarak PAYPAL hesabımız vasıtasıyla açacağız. Her gün 10 dakikanızı ayırmanıza kesinlikle değer!!!