3 sonuçtan 1 ile 3 arası
  1. #1
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Nov 2006
    Mesajlar
    1
    İtibar Gücü
    0

    EKSEN BİLGİSAYAR' IN HIZINA HAYRAN KALDIM

    31 Ekim Salı günü Saat: 13.00 sularında Eksen Bilgisayar' a Airties marka modem siparişi verdim.01 Kasım günü saat 17.10 da UPS kargo ürünü Gebze' deki teslim adresime teslim ettim. yaklaşık 28 saat içinde gerçekleşen bu teslimata hayran kaldım. Eksen Bilgisayar' ın tüm çalışanlarını UPS kargo ile böylesine uyumlu sistem kurmalarını ve tabiiki UPS kargo nun da hızını tebrik ediyorum.

    www.eksenbilgisayar.com

  2. #2
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Apr 2008
    Mesajlar
    1
    İtibar Gücü
    0
    EKSEN bilgisayardan ürün aldıktan sonra ürünle ilgili bir sorun yaşadığınızda bakalım neler oluyor.. bir ürünün temin edilmesi ve kullanıcıya teslimi hiç birşeydir aslında.. önemli olan geri hizmetler.. ben yaklaşık 4000 ytl lik ürün aldım. 2 aydır sorunlarla uğraşıyorum. hatalı olarak gönderdikleri ürünler için bizde yok yurtdışından gelecek diye sallıyorlar.. ayrıca gelen ürünleri de bozuk... ve herseferinde kargo ücretini ben ödüyorum... kargo şirketleriyle anlaşmalı oldukları halde ödeme yapmıyorlar.. yani hatayı onlar yapıyor... gönderirken ben kargo ödüyorum... alırken yine ben... ben 4000 ytl lik alışveriş yapmışım.. sadece 3 ytl eksik diye bozuk olan ürünün kargosunu geri göndermeye kalkıyorlar... Yaklaşık 2 aydır bilgisarı verimli kullanamıyorum ve bütün işlerim aksadı ancak bunları deklare ettiğim halde firmanın umrunda değil...

    ben buradan uyarıyorum... EKSEN BİLGİSAYAR...... İĞRENÇ BİR FİRMA... hiç tavsiye etmem...
    Konu tivasor tarafından (02-04-2008 Saat 08:44 ) değiştirilmiştir.

  3. #3
    Administrator Array csniper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Nov 2004
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    3.371
    İtibar Gücü
    10
    Öncelikle geçmiş olsun.

    Ürünün garantiye yollama ve tamir süresinden sonra size iletimi Eksen Bilgisayar'la ilgilidir. Bu kısımda Eksen Bilgisayar (yada başka bir firma) aracı görevindedir. Bozuk ürünün size gönderilmesi üretici firmanın ayıbıdır. Burada ithalatçınında bir ayıbı bulunmuyor. Çünkü onlara gönderilen ürünler sağlam diye gönderiliyor ve o firmada ürünü size gönderiyor.

    Kargo ücreti konusunda haklısınız sadece bu değil birçok firma aynısını yapıyor. 1000'lerce dolarlık sistem topluyorsunuz 3-5YTL'lik kargo parasını size ödetmeye çalışıyorlar.

    Ayrıca aynı hataların 3 kez, farklı hataların 5 kez tekrarlanması yada servis tamir süresinin 30 iş gününü aşan durumlarda ürünün yenisi ile değişimi yada ücretin iade edilmesi hakkına sahipsiniz.

    Eksen Bilgisayarla çok alışverişim oldu. Birçoğunda elden teslim ettim yada daha çabuk işlem göremesi için Türkiyedeki ithalatçısına götürdüm.

    Birçok bilgisayar firmasının teknik servisi ile muhattap oldum ve genelde satarken farklı teknik servise gelince farklı davranıyorlar.
    Birkaç yıl önce Eksen Bilgisayardan ekran kartı aldığımda fiyat listesindeki küçük bir hatadan dolayı (GDDR2 yerine GDDR3 yazmışlar) aldığım ekran kartını GDDR3 olmadığı ve yanlış yazıldığını söylememden sonra itiraz etmeden iade alıp başka bir ürünle değişimini sağladılar. Bilgisayar parçası satanlar arasında Eksen Bilgisayarın Teknik Servisi şu ana kadar gördüğüm en iyi teknik servislerden biri diyebilirim.
    Sizi rahatsız eden konuşma, küfür veya forum kurallarına aykırı olan mesajları, avatar'ın altında bulunan butonuna basarak bizleri bilgilendirebilirsiniz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2