Web Site İsmi : https://www.cerensumer.av.tr

Site Başlığı : Adana boşanma avukatı - Cerensumer.av.tr

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Mayıs 2017

Site Tanıtımı : Ülkemizde ne yazık ki, her sene 300 bini aşkın kişi boşanmaktadır. Boşanma sayıları, son yıllarda büyük bir artış içerisinde. Bunun sebepleri arasında uzmanlar; sosyal medya, diziler, filmleri göstermektedir. Boşanma elbette istenen bir durum olmazsa da, çiftler için bir haktır. Ve doğru avukatların profesyonel desteği ile gerçekleşmesi gereken bir süreçtir.

Sizlere, Adana boşanma avukatı Ceren Sümer Cilli'den söz etmek istiyorum. Av. Ceren Sümer Cilli 2012 senesinde Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuştur. Öğrenimini onur derecesi olan tamamlayan Av. Ceren Sümer Cilli, 2013 ve 2014 senesinde Adana Barosu'nda avukatlık stajını yapmıştır. 2013 ve 2015 yılları arasında aynı zamanda Çağ Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde yüksek lisans gerçekleştiren Av. Ceren Sümer Cilli, Adana'da serbest avukat ve hukuk danışmanı olarak çalışmaktadır. Av. Ceren Sümer Cilli resmi internet adresi, cerensumer.av.tr idir. Siteye giriş yapanlar, Ceren Sümer Cilli ile ilgili daha detaylı bilgilere ulaşabilir.

Cerensumer.av.tr isimli internet adresi içerisinde aynı zamanda, birbirinden değerli hukuki makaleler de kendine yer bulmuştur. Siteye ziyarette bulunanlar, gerek boşanma davaları ile ilgili, gerek borçlar hukuku, ticaret hukuku ve miras hukuku ile ilgili çok sayıda faydalı makaleye ulaşabilir.

Bugün sizlerle Av. Ceren Sümer Cilli ve Cerensumer.av.tr adlı internet adresini paylaşmak istedim. En yakın zamanda bir başka site önerisiyle görüşmek üzere.