Ağır Yük Taşımacılık
Normal boyutlardaki kamyon ve tırlar tarafından taşınamayacak yüklerin taşınması için ağır yük taşıma gereklidir. Küçük ölçekli firmalar, iş makinası taşıma ve benzeri nakliyat sürecinde yeterli olmayabilmektedir. Bu noktada, karayolu ağır yük taşımacılığı yapmak için uzman ekipler ve yeterli boyutta araçlar gereklidir. Ağır yük ve proje taşıma için alınacak hizmet iyi araştırılmalıdır. Firmamız, şehirlerarası iş makinası taşınması ağır nakliyatı, iş makinası taşıma gibi uzman taşımacılık gerektiren süreçlerde oldukça güvenilirdir. Ağır yük nakliyatına dair ihtiyacınız olan bilgileri verebilmek adına sizler için bu yazıyı hazırladık.

Proje Taşıma Nedir?

21. yüzyılda, pazarlamanın sınırları oldukça gelişmiştir. Gerek ham madde, gerekse tüketim ürünleri dünyanın bir ucundan öbür ucuna kolaylıkla taşınabilmektedir. Aynı durum, ağır yük taşımacılığı için de gelişmiştir. Ağır yükleri taşıyabilecek araç ve ekipmanlar geliştirilmiş, iş makinası ve benzeri yükleri taşımak mümkün hale gelmiştir. Proje taşımacılığı; havuzlar, dorseler, low bed araçlar ve daha pek çok bileşen ile günden güne ilerlemektedir.

Proje taşıma ve ağır yük taşıma kapasitesi, son yıllarda yüzlerce tona ulaşmıştır. Bizler de, nakliyesini talep ettiğiniz ağır yüklerinizi, istediğiniz konuma ulaştırabilmekteyiz. Aynı şekilde, konumunuza teslim edilmesini istediğiniz ağır yükleriniz konusunda bizlere güvenebilirsiniz. Proje taşımacılığının gerektirdiği teknolojik ilerlemeyi takip eden bizler, müşteri memnuniyetini esas alarak kişiye özel çözümler üretmekteyiz.

Lowbed Taşımacılık Nedir?

Sizlere sunduğumuz hizmetlerden biri olan lowbed taşımacılık, ölçü dışı taşıma anlamına gelmektedir. Karayolu Taşıma Yönetmeliği'nde yer alan standartların dışında kalan boyutlardaki yükleri taşıyan yarı römorklara lowbed adı verilmektedir. Lowbed, araçların arkasına eklemlenen kasalarla yükler taşınmaktadır. Ağır yük taşıma sürecinde yaşanan zorluklar, lowbed taşıma ile engellenebilmektedir. Lowbed araçlar ile:

Boru hattı
prü kirişi
Tekneler
İş makineleri
Ağır inşaat makineleri
Vinç malzemesi gibi çeşitli ağır yükler taşınabilmektedir. Dorselerin arkasına eklenen kasalar, lowbed taşımacılığın çalışma sistemidir.
Tüm yükseklik, ağırlık, genişlik gibi niteliklere sahip yükleriniz için bizler ile iletişime geçebilirsiniz. Lowbed taşımacılık hizmetimiz sayesinde siz de yüklerinizi güvenle ulaştırabilirsiniz.

Multimodal Taşımacılık Nedir?

Ticaret, büyük bir hızla geliştikçe taşımacılık da bu gelişmeden nasibini aldı. Bu doğrultuda taşımacılıkta yeni araç ve teknolojiler geliştirilmesi gerekli hale geldi. Bu noktada multimodal taşımacılık, hızlı bir şekilde ilerleyen konteyner taşımacılığı olarak karşımıza çıkmakta.

Lojistik alanında karşımıza çıkan taşımacılık türlerinden biri olan multimodal taşımacılığın pek çok avantajı bulunmakta. Multimodal taşımacılık; isminden de anlaşılabileceği şekilde, farklı taşıma araçlarının ve birimlerinin birleşimi ile sağlanmakta. En az iki mod ile taşınan yükler, tek bir sözleşme ile transfer edilmekte.

Multimodal taşımacılık, 1980'lerde uluslararası literatüre girmiş ve o günden bugüne gittikçe tercih edilir bir taşımacılık türü olmuştur. Bizler de, size sunduğumuz pek çok hizmetten biri olarak multimodal taşımacılığa önem vermekteyiz. Bursa ağır yük taşıma, multimodal taşıma gibi hizmetlerimiz hakkında bilgi almak adına bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Endüstriyel Taşımacılık Nedir?

Özet hali ile endüstriyel taşımacılık, endüstriyel malzemelerin taşınması işlemidir. Endüstriyel taşımacılık sürecinde; güvenlik, çevresel düzenlemeler ve sağlık konularında sıkı denetimler uygulanmaktadır. Bu denetimlerin gerektirdiği uzmanlık ve eğitimler, ekiplerimizce yerine getirilmektedir.

Yükleme, taşıma ve boşaltma süreçlerinde, ekibimizin profesyonelliği ön plana çıkmakta. Ağır yük taşıma işleminin gerektirdiği sorumluluğa sahip olan çalışanlarımız, sizlerin taşımacılık deneyimini artırmak adına sıkı eğitimlerden geçmekte.

Karayolu ağır yük taşımacılığı sırasında oluşabilecek krizleri aşma noktasında bir numara olan firmamız, aldığınız hizmet konusunda sizleri hayal kırıklığına uğratmayacak.