Streç Makinası modelleri, streç makinası markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları Odaksan.com’da sizi bekliyor! Streç Film Sarma Makinası; Streç Film Aktarma Makinası; Streç Film Makinası; Streç Aktarma Makinası; Streç film sarma Makinası; Streç Film Sarma, Streç makinaları, Palet streç sarma makinası robotları, Streç makineleri ve çeşitleri En uygun fiyatlara Odaksan Güvencesi ile Akülü ve Tablalı Streç Makinası


Palet Streç SarmaMakinası palet üzeri ürün ambalajında firma ve ürününüzün kalitesini belli etmekle beraber ambalaj işçi maliyetinizi malzeme maliyetinizi minimuma indiren bir makinadır.


Ağır ürünlerden çok hafif ürünlere kadar ürün yüksekliği ne olursa olsun ürün yüksekliğini otomatik okuyarak istenilen miktarda gerdirme yapılarak işçilik ve ambalaj maliyetini minimuma düşürmektedir.


– Zamandan tasarruf


– İşçilik maliyetinde tasarruf


– Çalışma alanından tasarruf


– Ambalaj kalitesinde tasarruf


– Nakliye maliyetinde tasarruf


– Ürün sağlamlığında tasarruf


Sağlamaktadır.


Ayrıca yarı otomatik, tam otomatik, otomatik ambalaj hattına otomasyon, istenilen tonaj ve yükseklikte ,mekanik ön gerdirmeli, motorlu ön gerdirmeli terazili, taşınabilir ,üstten baskılı ve özel imalat olarak ta üretim yapılmaktadır.


https://www.odaksan.com