Altılı Ganyan Hesaplama

Altılı ganyan; Oyunun birbiri ardına yapılan altı koşunun birincisi olacak atların tahminini yaparak, atlar üzerinden oynanan ve hesaplanan oyuna denmektedir. Altılı ganyan hesaplama, koşulacak hipodroma ve birim fiyatına göre değişkenlik göstermektedir.

Altılı hesaplama çoğu zaman koşu yapılacak hipodroma ve hipodromun birim fiyatı üzerinden yapıldığı için bazı kişilerin kafasını oldukça karıştırmaktadır. Bizde bu kafa karışıklığını gidermek ve altılı ganyan hesaplamalarınızı kolaylaştırmak için sitemizde sizler için ganyan hesaplayıcı oluşturduk. Altılı ganyan hesaplamalarınızı sitemizde bulunan hesaplayıcı ile hatasız ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

At yarışı hesaplama kısmını sitemizden gerçekleştirerek ganyan oynayabilir veya ne kadar oynayacağınıza karar vermenizin ardından hazır kuponları da tercih edebilirsiniz. Hazır kuponunuz tüm sabit ganyan bayilerimizden, e-bayi üzerinden ve Hipodrom gişelerinden oynayabiliyorsunuz.
Altılı Ganyan oyununu kendi seçeceğiniz atlarla oynamak istiyorsanız, kupon doldurmadan önce günün yarış programından Altılı ganyanın başladığı koşuyu bulmalı ve takip eden koşularda kazanacağını düşündüğünüz atları bulmalısınız.